mobitel-itak
A je kdo imel že slabe izkušnje z mobitelom-naročnino tukaj.
Mene so izklopili, ker sem imela prevelik znesek. Imam paket itak. Vedno sem plačala položnice. Včasih ne na datum ampak šele opomin, ker tako dobim nakazilo. No v glavnem je bilo vedno plačano vse.
Pa so me klicali, da moram plačati v dveh dneh račun, ker je znesek visok. Da bo položnica tudi naslednji mesec visoka. Sem rekla, da vem in da bom plačala. Omenila sem, da je še vedno čas za plačilo. Nekaj dni po datumu in opominov še niso dajali ven.
A ni bil datum tisti, ampak znesek.
In so me izklopili. Dobim denar takrat kot vsak mesec in plačam. In me ne vklopijo. A sedaj čakajo, da bom plačala še to položnico, ki sem jo že prejela.
Sem razočarana. Res. Vedno sem plačala in če ne plačam v roku ampak čez par dni zaradi tega nisem slaba stranka.
Če so me po njihovi logiki izklopili zaradi prevelikega zneska bi lahko naredili samo blokado izhodnih klicev. Ne pa da me čisto izklopijo.
A ima kdo izkušnje? Jih še nisem klicala.
za njih si slaba stranka. dostikrat te je treba opominjat, da je račun za plačat.
trenutno si mobitelu dolžna račun za december, ki je že zapadel 20. januarja plačala pa si komaj račun za november. pa oba zneska sta visoka, ti pa se čudiš, da so te odklopili?
sorry, če nimaš denarja za telefon, potem ne pretiravaj s klicanjem.
No blagor tebi, ko lahko vse položnice na rok plačuješ? Jaz pa dobim nakazilo tako, da grem par dni čez ali tudi kakšen opomin.
Nič jim nisem dolžna. Pred seboj imam zadnjo položnico.Da pa ne plačam 20.januarja ampak 5.februarja pa ni nobena katastrofa. Saj za opomin,če že prej pride pokasirajo dodaten strošek.
In plačilo po opominu je še zmeraj plačilo. Se ti ne zdi.
Jaz sem sicer v drugi dejavnosti, ampak imam tudi opravka z neplačniki, ki se jim zdi popolnoma normalno, da stalno zamujajo. Ne pomislijo pa, da je s stalnim opominjanjen in s tem, da moraš bit pozoren na to ali je končno plačal ali ne, tudi delo. Pa če se jih najde več takih, potem z neplačevanjem povzročijo težave tudi meni, ki potem težko planiram svoja plačila naprej in bi potem tud jaz zamujala s plačili, kar ne maram počet. Poleg tega s stalnim zamujanjem in čakanjem na opomine nič ne narediš. Ker imaš še vedno vsak mesec za plačat, torej periodika ostane ista, samo enkrat si si zamaknila.
Vzemi predplačniški paket, pa se ne bo treba pritoževat nikomur več.
No blagor tebi, ko lahko vse položnice na rok plačuješ? Jaz pa dobim nakazilo tako, da grem par dni čez ali tudi kakšen opomin.
Nič jim nisem dolžna. Pred seboj imam zadnjo položnico.Da pa ne plačam 20.januarja ampak 5.februarja pa ni nobena katastrofa. Saj za opomin,če že prej pride pokasirajo dodaten strošek.
In plačilo po opominu je še zmeraj plačilo. Se ti ne zdi.[/quote]
kot prvo, niti opomina ti niso dolžni poslat.
kot drugo, če ne plačaš na rok, te lahko dajo direktno v izterjavo
kot tretjo… ja, zamujanje s plačili je katastrofa. ker vsi to počnejo, nazadnje pa nastradajo tisti najmanjši podjetniki, ki jih lahko neplačilo treh računov spravi v stečaj.
da bi pa omejila klice z mobitelom na tak znesek, ki si ga sposobna plačat, pa ti ni padlo na pamet. neeee, raje imaš finto, da ti nekdo drug kreditira tvoje stroške.
In plačilo po opominu je še zmeraj plačilo. Se ti ne zdi.[/quote]
kot prvo, niti opomina ti niso dolžni poslat.
kot drugo, če ne plačaš na rok, te lahko dajo direktno v izterjavo
kot tretjo… ja, zamujanje s plačili je katastrofa. ker vsi to počnejo, nazadnje pa nastradajo tisti najmanjši podjetniki, ki jih lahko neplačilo treh računov spravi v stečaj.
da bi pa omejila klice z mobitelom na tak znesek, ki si ga sposobna plačat, pa ti ni padlo na pamet. neeee, raje imaš finto, da ti nekdo drug kreditira tvoje stroške.[/quote]
Ja mama te bom poslušala od zdaj naprej. Nič ne bom telefonirala. Bom kar stran dala telefon. Ker mene pa že ne bodo kreditirali drugi. Maš prav. Sploh ne bom imela več fona.
Kako si ti pametna. Daj še na mobitel pokliči in jim reči naj položnice za mesec dni v naprej pošiljajo. Najprej plačam in potem koristim impulze. Kok si ti pametna. Ti bi mogla bit predsednica bi takoj porihtala vse.
Forum je zaprt za komentiranje.