Najdi forum

Multifunkcijska naprava

Katero svetujete, vsaj znamko, da bo kolikor toliko ugodna cena in da kartuše (lahko tudi neoriginalne) ne bodo nenormalno drage?

Sem iskala po forumu računalništvo, pa ne najdem nobenega konkretnega odgovora.

Hvala

Mi smo zdaj cannona kupili za malo več kot 40€. D

mi smo z Lexmarom zadovoljni, ma originalne kartuše so kar drage, so pa tudi neoriginalne o.k., samo tistih za polnjenje ti ne priporočam, mi smo si prejšnjega uničili z njo.

mi imamo zelo malo rabljeno, brezhibno canovo multifunkcijsko napravo. Kupili smo novo epsonovo, da se dajo kartuše menjati posamezno za vsako barvo.
Če si slušajno pripravljena kupiti, jo prodam po ceni, ki jo predlagaš ti. Mislim, da smo 2x menjali kartuše. Zagotovo dela vse brezhibno.

Sam glej, da ima posamezne kartuše za posamezne barve. Pa ni slabo niti, če ima dve črni, eno v osnovi za tekste, drugo pa za fotografije.

nisi napisala za kaj jo rabiš
za pisarniško rabo samsung scx 4521F, skener, fotokopirc, faks in tiskalnik, avtomatski podajalnik listov, usb in lpt priključek, možnost, da sam polniš toner, polovico cenejši od konkurence
če ga rabiš za zabavo, potem moraš povedat kaj ti je najbolj pomembno (slike, skeniranje, fotokopiranje, faks…,) ker vsak ima svoje prednosti

Ups, res nisem napisala 🙂

Rabimo jo za domačo rabo, v glavnem tiskanje s črno kartušo, občasno barvne, ampak takrat so nujne. Skener in fotokopirni bi rabili recimo 1-2x mesečno, faksa ne rabimo.

Ne, hvala. To, da morajo biti barvne kartuše ločene sem spoznala že nekaj let nazaj 😉

pri nas se je izkazalo, po ene desetih uničenih MFCjih (kartuše, sponke v podajalcih, izrabljeni pogoni, strela…) da idealnega ni oz največ zdrži zgoraj omenjeni samsung z eno veliko napako nima barvnega tiska zato predlagam (obstaja laserski barvni, samo za fotke neuporaben) kombinacijo
-lasersko MFC lahko je vedno prižgana, vendar kartuše se ne praznijo in se ne zasušijo
– hp jev ali epsonov barvni tiskalnik za katerega so kartuše oz ponaredki zelo poceni in lahko dostopni
celotni strošek je okrog 120€ in pri domači uporabi je to fiksni za 2-3 leta (2000 izpisov)

HP Color LaserJet CM2320 definitivno vse v enem!

Ja, seveda! Za par kopij na teden 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close