Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija geslo za wireless povezavo v Kosezah

geslo za wireless povezavo v Kosezah

Ma, štorija je predloga, da bi razlagal.Potreboval bi dostop do interneta v terasastih blokih v Kosezah. Omrežje najdem, vendar je žal vse zakodirano. Potreboval bi za krajše obdobje, dokler mi ne inštalirajo net.

Za pomoč se vnaprej zahvaljujem.

Noben ti ne bo pomagal ker je to po zakonu kaznjivo dejanje ti pa napeljuješ k vdiranju v tuje omrežje…če je zakodirano nimaš kej iskat …

To je glih tako kot če bi spraševal ali ima kdo ključ od prekrasne vile, saj bi stanoval tam samo kratek čas dokler si ne najdeš stanovanja.

Če bi kdo od vas to znal narediti sem prepričan, da bi odgovoril na vprašanje.. a ste morda že kdaj downloadli kakšen film, programček… to je use piratstvo, pa vseeno to delamo… če bi imeli možnost do WEP keya za wireless v vaši bližini in ne bi imeli interneta, bi se zagotovo vsi vlekli po tistem omrežju.. “prekrasne vile” ??? pa saj ni omenil da bi rad optiko 50/50 😀 uprašal je le če pozna koga ki bi mu vrata do stare kleti podrl, da bi lako prespal 😀 Drugač pa oče 1 x, jaz tudi poizkušam najti nekaj podobnega kot ti in mislim, da je na svetu preveč ljudi, ki ne želijo pomagat :S

Posluš noben ti ne bo pomagal da bi ti vdrl v tuje omrežje …..če je kdo pameten ti ne bo pomagal ker je to kaznjivo po zakonu..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close