prenosniki, kako imate naštimane, v mirovanje ali spanje?
potem veš, da imaš obe opciji, da jih nastaviš, torej eno v baterijskem času in drugo ko je r. priključen na elektriko…in jaz mislim na stanje, ko je baterijsko…takrat predlagajo naj bo raje v mirovanju kot v spanju…
jaz imam prenosnik vedno le na bateriji, ko vidim, da se mi baterija že skoraj sprazni, pa šele priključim računalnik,da se lepo napolni in ko je polna baterija zopet prenosnik izključim iz elektrike… enako kot mobitel…saj so to smisli mobilni aparatov…da smo mobilni, ne pa da jih imamo samo na kablih…na kabel ga daš, le da ga napolniš…mar ni tako???
Pri meni je smisel mobilnosti, da ga lahko vzamem čez vikend, na dopust… na potep, v camp… ali samo v avto in tam opravim kar imam. Ali služba ali zabava.
Če je baterija stalno noter in se polni in prazni je res, da je mnogo bolje, da se sprazni do konca in potem polni – vendar bo vseeno po 2-3 letih hin… oz. bo imela bistveno manjšo kapaciteto.
Tako da jaz, dokler sem doma, raje vzamem polno baterijo ven in jo dam na hladno – prejšnja mi j etako delovala OK skoraj 7 let…
Forum je zaprt za komentiranje.