Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Se kdo spozna na maile – računalnike NUJNO

Se kdo spozna na maile – računalnike NUJNO

Sem že prejšnji teden spraševala (pa sem potem morala na teren), da se mi zbrišejo maili s serverja takoj ko se poberejo dol v 1. računalniku oz po 1 dnevu če so 1x pobrani dol, čeprav je nastavitev (vsaj bila 5 dni). Pa mi je odgovor napisala kateri program imam. Imam Outlok expres. Hvala

Tole je zmedeno napisano.

Morali bi videti kakšne imate nastavitve in s koliko računalnikov pobirate dol pošto.

Lahko, da imate odkljukanih več kriterijev, pobriši, ko pobrišeš iz koša itd.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Odpreš outlook express, greš na Orodja in izbereš Računi. potem za svoj račun klikneš na Lastnosti in odpreš zadnji zavihek Napredno – v tem oknu bo nekje dostava in obkljukaš Pusti kopijo psoročila na strežniku…. Vse to delaš na tistem računalniku, kateri ti briše maila iz serverja…

Imamo 3 računalnike, isti mail. Nastavljeno je bilo tako, da se maili ohranijo na serverju 5 dni ali jih pobereš dol ali ne (lahko vsi 3-je, lahko samo eden…). Kar naenkrat pa se je zgodilo, da se pobrišejo dol, ko jih prvi pobere, oz po 1 dnevu. Če grem na siolu na nastavitve ne najdem kje se to nastavi oz. mi sploh ni jasno zakaj je prišlo do spremembe če ni nihče nič tikal.

Hvala

nekdo je mrdal z nastavitvami na svojem računalniku, ne na siolu. preverite nastavitve na vseh računalnikih v outlook ekspresuu

Hvala vsem. Sem pregledala vse tri računalnike povsod je kljukano shrani kopijo in briši po 5-ih dneh, tako da ne vem… Najbrž se računalniko kej meša v možganih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close