Najdi forum

Gunnar nasvet prosim

Smo pred odločitvijo glede nakupa računalnika za mulca ki hodi na tehnično srednjo šolo.

Prosim svetuj mi da dobim nekaj pametnega., uporabnega in brez prevelikega balasta, ki ga ne bo uporabljal.

Hvala

kolk keša? laptop? stacionarc?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Stacionarc, Keš ni problem samo nočem da me pečjejo žejno čez Savo.

kišta bi bla tale

monitor mogoče ta

miško in tipkovnico, zvočnike pa najboljš, da izbere tko, kako mu miška sede v roko itn. tipkovnica pa tud al ma rajš laptop stil tipk al “klasično” k ma štrleče tipke…

pa windowse bo mogel posnet sam al pa če koga poznaš, da bi jih on, če ti jih tle posnamejo pa računajo dodatnih 40 eur

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Super hvala.

Ko bom na tvojem koncu greva h Kunstelnu na pir.

ok 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close