Najdi forum

Kupila sem prenosnik za 1200€, sedaj pa mi je malo žal, hudo, ah, ne vem kaj mi je:-)))))

saj ga lahko zaženeš v kontejner

Če bi ga kupila za polovico majn denarja bi bil še vedno dovolj zmogliv.

hja… odvisno kaj si kupila – in predvsem zakaj.

Tudi ponudbe ko sem iskal svojega novega so bile tu nekje, pa je bilo kar utemeljeno…

jaz sem kupila malosranje – prenosnik za 700 eur in mi je žal, da nisem nabavla enga druza za 1000, ker ma moj mal slab procesor in preslabo baterijo.

men ga je moj dragi kupil, ko so bili še tolarji (320 tisoč) pa ga ne zamenjam za nič…je vreden tega denarja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Si videla kje lepšega? Ali ti ne dela tako kot si si predstavljala, da bo?

Če bi kupila dražjega, ti ne bi opazila, da je procesor hitrejši pri teh opravilih, ki jih imamo
povprečni uporabniki. Lahko se pa malo spihaš.

Ne sekiraj se preveč obratno. Pravi obrati v zmoglivosti so pri dvojnih razlikah v ceni prenosnika. Če me vprašaš gre po moje le za odtenke v zmogljivosti prenosnika. Govorim o zmogljivosti. Je tudi razlika za 50€ pa ima prenosnik namesto 15 17 colski monitor.

Mogoče kakšna nadgradnja s spominom po nekaj letih uporabe opazno poveča zmogljivost prenosnika ali pa fresh instalacija operacijskega sistema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close