Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Windows Live Messenger 2009 se takoj odjavi

Windows Live Messenger 2009 se takoj odjavi

Odstranila sem Live MSN in namestila novi (slo) Live MSN 2009, poveže se, a po nekaj sekundah se odjavi in javi tole napako: Windows Live Communications Platform has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Ima kdo kakšen nasvet, kako to odpraviti. Nameščeno imam zadnjo, torej končno verzijo.

Vse je možno … Poskusi reinštalacijo.

http://download.live.com/?sku=messenger

Lp, Goran

Sem poskusila, že marsikaj… a ne pomaga. Na tujih forumih opažam, da se to dogaja tudi drugim – rešitve pa očitno (še) ni.

Meni deluje.

Napisi še točno katera verzija je oz. njeno oznako.

Moja oznaka: ver. 2009(build 14.0.8050.1202)

Kateri OS pa imaš ?

Lp, Goran

Če uporabljaš windowBlinds program, je rešitev spodaj opisana sem najdel na enem forumu in meni je pomagalo sedaj mi ne meče ven tega opozorila.

Odpri program windowBlinds,
pod nastavitvami stisni PER APPLICATION
nato odspodaj stisni ADD PER APPLICATION
IME DATOTEKE: c:\program files\windows live\contacts
izberi: wlcomm.exe (pri meni je to bila edina datoteka v mapi)
nato obklukaj: ignore this application and do not skin it
stisni OK
Nato imaš na levi strani možnost WINDOW BLINDS katero stisneš, izbereš apply changes, zapreš ta program, zapreš WLM, ga odpreš in bi moralo delovati….

LP, Galič

jaz sem do včeraj imel windows live msn 8.5.ob vpisu sem dobil sporočilo, da moram namestiti najnovejšo različico (tj 2009), če hočem še naprej uporabljati storitev. tako sem namestil z uradne strani. ampak imam meni nerešljiv problem: komaj se vpišem v msn, se ta (po maksimalno 5 sekundah) izpiše!!! dejansko ne morem več uporabljati msnja!!!

prosim če mi kdo pamaga, ker sem čisto obupal!

sem že poskušal večkrat deinštalirati in ponovno naložiti, a nič ni blo. tudi kakega firewalla nimam, da bi nagajal. zadeva je absurdna!

neskončna hvala, če mi kdo reši problem!

Najbrž boš zaman čakal junaka, ki ti bo rešil ta težko rešljivi problemček, saj so vsa MSN orodja en velik shit. Bolj ko je nova verzija, večkrat kaj štekne.

Zacasno lahko uporabis program aMSN, logiras se z istimi podatki kot na MSN.

Hip, hip, strašni trik! Ga ni junaka, ki bi rešil nastali problem???

O, pa je. Na Partisu vas že čaka rešitev, po zaslugi Zvoneta seveda.

lp! zanima me če je že kje rešitev za to” sranje”” ker nevem več kako se naj lotim tega problema.. hvala za pomoč!

Žal najbrž ni rešitve, razen z uporabo starejše verzije 8.5. Glej gornji post na to temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close