Najdi forum

iz powerpointa v word

Prosim za pomoč – kako powerpointove slide pretvoriti v wordov dokument na kak bolj enostaven način kot je copy-pastanje vsake posebej? Hvala.

Če kaj pomaga – da se vse slide pretvorit npr. v jpg datoteke (shrani kot – izbereš jpg – izvozi vse diapozitive). Za word pa ne poznam variante.

Pojdi pod “shrani kot”, spodaj pod “vpiši ime dokumenta” mora biti še eno okence “shrani kot…” v katerem izbereš – wordov dokument 2007, wordov dokument 1997-2003, powerpoint dokument 2007….

Imam office 2007, ampak možnosti “shrani v word” v powerpointu pa res ne najdem.
Pod okencem, kjer vpišeš ime datoteke, je še eno z en kup možnostmi, ampak jaz worda tam notri nimam …

če greš pod druge možnosti se mi zdi da mora tm bit…nevem

Odpreš prezentacijo v Powerpointu in v meniju File izbereš Send to – Microsoft Office Word. Potem še izbereš kako naj se prenesejo morebitne opombe k prezentacijam (notes) in to je vse.

To velja za angleški Office, za slovenskega si prevedi zgornje oznake menijev.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Men še zmeraj ne gre – pod “pošlji” imam jaz samo možnosti “e-pošta” in “internet fax”.
A to pomeni, da imam kaj narobe nastavljeno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close