Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija za računalniško pismene

za računalniško pismene

Pravkar sem si prenesla slike in videoposnetke iz telefona na računalnik. Večina se je uspešno prenesla. Za nekaj jih pa piše: Windows media player ne more sinhronizirati te datoteke. Predvajalnik mogoče ne podpira te vrste datoteke.
Ko stisnem podrobnosti pa piše, da mi manjkajo kodeki Divx in MPEG-2 (imenovan tudi dekoder za DVD).

Do zdaj sem še vse slike in video prenesla brez problema, zdaj pa to. Zakaj?
OK saj si bom prenesla ta kodeke sam ne vem s katere spletne strani. Take free, pa da si ne bom privlekla dol še kaj drugega razen teh kodekov. Katero priporočate?

kot vedno, priporočam VLC player – ker podpira vse formate brez kakršnih koli kodekov.
VLC player[/url]

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Dela, jupi! Hvala FriLLox.

A lahko še nekaj vprašam?

Zdaj sem hotla prenesti še slike iz moževega telefona. Povežem ga z USB kablom. Zaženem Nokia pc suite. Telefon je zaznan. Pove koliko je novih slik in video posnetkov. Ko pa kliknem prenesi, pa napiše Napaka v kumunikaciji s telefonom. Kaj svetuješ?

Drugače pa v omenjenim programu (Nokia pc suite) vse narmalno dela ( imenik, sporoča…) pri prenosu slik se pa zatakne.

hm, ima mož na telefonu video posnetke večje velikosti? ker se spomnem da je tudi kolega imel podoben problem, zataknilo se je pri prenosu video posnetkov…

poskusi počakati recimo 10 minut da se posnetki naložijo v pomnilnik, nato poskusi znova prenesti.
drugače pa ravnokar grem do njega, tako da bom se bom pozanimal kako je rešil problem.

Ja ima tudi video posnetke. In to kar veliko jih je. Nekaj jih je kar konkretno dolgih.

Sem poskusila kar nekaj krat s prenosom. Pa ne gre. Prenese 4 slike, pa še te so bile poslane preko mms. In se zatakne, ne gre nikamor več.

prenese 4 slike, nato pa se ustavi pri video posnetku?

Mislim, da ne. Spodaj piše prenos xxxxxxxx jpg. In vrže ven okno z napisom napaka v komunikaciji s telefonom.

A misliš, da igra vlogo število slik in video posnetkov? Ker slik za prenos je okoli 350 in 15 posnetkov. S tem, da je nekaj starih slik in posnetkov, ki so se že prenesli v preteklosti.

je še kakšen drugi način da preneseš datoteke, recimo z kartice ali pa kar preko explorerja, brez nokia pc suite?

Nekako mi jih je le uspelo prenesti. Kako še sama ne vem. So pa slike in posnetki tako čudno nametani skupaj, brez kakšnega zaporedja (meseci, dnevi), da bom rabla še mesec, da jih spravim v red:)

Hvala za trud in dobro voljo.

ni panike, me veseli da ti je uspelo, lp

Ali si preverila za posodobitve programa Nokia PC Suite?

Pa še nekaj. Sem se povezaval z Nokio preko Nokia PC Suite in dela neprimerno bolje preko Bluetooth povezave kot pa preko USB kabla.

Pri povezavi preko USB pa priporočam, da je telefon priklopljen v napajanje. Pri povezavi z USB internet skoraj praviloma pade dol, pri Bluetooth pa dela brez težav brez dodatnega napajanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close