Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Za koliko časa je minimum za podpis pogodbe za sklenitev interneta

Za koliko časa je minimum za podpis pogodbe za sklenitev interneta

ker smo podnajemniki in ne vem še 100% če bomo imeli podaljšano najemno pogodbo,..me zanima, ali T-2 ali pa kdo drug… postavi pogoj,,..recimo najmanj 12,24 mesecev za sklenitev naročnine ( internet)

ali se lahko takšna pogodba predčasno prekine.
Ker v primeru selitve,.bi se mi zdelo nesmiselno plačevati to še naprej..

telemach ima 12 meescev, t-2 pa menda sploh nima vezave.

T2 nima vezave.

Ima vezavo samo pri paketu T4, ki ga sedaj oglašuje. Vendar ta paket ni ugoden, ker ne vsebuje tistega, kar potrebuješ.

T-2 nima vezave, prekineš pa lahko kadarkoli, vendar najhitreje šele po prvem mesecu.

T2 je zakon kar se tega tiče. SPloh na optiki, kjer storitve lahko dodajaš in spreminjaš ali odpoveduješ vsak mesec.

Meni pride super prav, saj čez poletje oz. kakšno daljšo odsotnost zadeve preprosto odpovem in spet priključim, ko sem nazaj doma.

kaj pa mobilni internet? Jaz imam podoben problem in se malo bolj nagibam v to smer.

Si sigurna da nima vezave..??

preberi si tukaj jo ma po novem: http://t-2.net/?AUID=0C326B02041AA1D040E6A

jaz sem v začetku leta na enem naslovu potreboval internet za 2 meseca in sem naročil kar Siol. Tudi tam nimajo vezave za internet. Le opozorili so me, da je potrebno vrnit modem, ko ga izklopiš. Njihov monter ga je potem, ko sem ga izklopil prišel iskat celo na drug naslov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close