Samsung telefoni
V zakup morš vzet, da taki foni k so bli včasih niso več, vse delajo masovno, pocen in hitro, sploh te na naročnine, k jih za tistih 5 eur po kosu al pa še manj nardijo za cele vagone, posledično majo več napak in slabše materiale. Tko da sama firma telefona sploh ni več merilo, lahk maš najboljš firmo, najboljši fon pa ga boš lahk mela skoz na servisu.
LG je mel kolega, pa zmer k me je klical sem ga komaj kaj slišal, ker je blo tko slišat kt bi stal ob enem velikem zvočniku v kermu se slišjo motnje k jih povzroča signal telefona, pa je bil lahk kje zunaj, pa se je isto slišal.
jaz sem tudi razočarana. moja stara nokia je zdržala 6 let.potem sem kupila novega, samsunga. in to ne enega čist poceni.skoraj 300 evrou sem dala za telefon z vezavo.po parih mesecih, že na servisu.
dejstvo je, da si mel včasih telefon, cegu, ti je pal v sekret pa je še delal. zdej ti pa sam zarad mal več vlage crkne.
ne glej znamke, znamka nima veze.
Pozdravljena Čveka2010,
Verjamemo, da odločitev za nov telefon res ni lahka in upamo, da vam bodo izkušnje uporabnikov pri tem pomagale. Ko se boste odločali med konkretnimi modeli, vam odločitev lahko olajšajo tudi iskalniki po telefonih, kot se nahaja na naši strani. Izbor telefonov tako zožate na tiste telefone, ki imajo vse lastnosti, ki si jih pri novem telefonu želite. Telefone lahko tudi neposredno primerjate med seboj.
Želimo vam, da boste z novoizbranim telefonom res zadovoljni.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.