Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kje in če je možno plačilo Si.mobil s kartico (Visa, EC…)?

Kje in če je možno plačilo Si.mobil s kartico (Visa, EC…)?

Če sem prav razumela je nekdo tu omenjal tudi to možnost.

Hvala za odgovor.

najbrž na njihovih avtomatih, sam ne me pa držat za besedo, vem, da se da plačat s kartico al pa s kešem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Vsako položnico lahko plačaš s kreditno kartico. Prva možnost je da denar dvigneš na bankomatu in plačaš na banki druga pa, da plačaš na pošti. Seveda je provizija visoka.

Si mobil račun lahko plačaš v vsaki njihovi poslovalnici s kartico, ni problema.

priporočam, da ukinete telefon, ne pa da ga plačujete z denarjem na kredit. veste, da bo treba drugi mesec potem plačat dva meseca telefona, ali pa iti ponovno za en mesec v kredit?

ko začneš s kreditno kartico plačevat redne mesečne položnice, je skrajni čas, da nekaj ukreneš s stroški.

Simobilov račun je možno plačevati s krefitno kartico tudi prek njihove spletne strani (če imaš digitalno potrdilo, že nekaj časa deluje, samo z geslom pa nimam izkušenj):
https://prijava.simobil.net/SSO/Strani/Prijava/Prijava.aspx?loginRequest=800000035OPMCR3XzuuJIi2mkEmECMyRTqeXTMxdBdxgGWRjyzJql5OV%2fTTU0E2DVeS39t9yi2atrhm%2bOpTzC2qJlcMTsjIESvBBUv%2bMZBKz5cUXPEcxznWiaq1L%2bc3dKST%2floIP6UcD2H2ru9de%2bTRJZOYeNSyJTwyoO47gCYVRSclNCAHEZG7fRozqYgLKNmg%2bdRLMak4jxCdYH2aea4yqfkx8cg%3d%3d&type=residential

Na simobilovih avtomatih v njihovih centrih,se plačuje le s karticami in brez provizije,vem,ker vsak mesec tako plačujem. 🙂
Pa ne zdaj vsi tja letet,ker nimam časa v vrsti čakat. 😉

Pozdravljeni,

Uporabniki pred nami so vam že odlično svetovali. Naj le dodamo, da je z ustreznim dostopom možno plačevanje z omenjenimi karticami tudi preko portala Moj Si.mobil, tudi v primeru, če se prijavite samo z geslom.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški center

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close