Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija digitalni dostop zaračunano

digitalni dostop zaračunano

Dobim račun od siola. Nova postavka 2,50 € + 0,50 davka za digitalni dostop? A to bo po novem ali kaj?? Nisem nikjer zasledila, da bomo ob dodatne 3 eure.

preberi vašo pogodbo in zavrni račun, če je v nasprotju z njo. pa saj si ne morejo kar izmišljevat novih postavk in zaračunavat megle.

Ja, pa lahko 🙁

T.i. digitalni dostop so uvedli s septembrom ali oktobrom. Naročniki na optiki smo tako ob 7€ mesečno, tisti na bakru pa se mi zdi, da nekaj manj. To je pač podobno kot sprememba paketov lani ali predlani, ko je SiOL tako pripravil programske sheme, da smo za primerljivo število uporabnih kanalov morali po novem vzeti mega (to je najdražji) paket. Skratka, na tak ali drugačen način dražijo.

Isto Mobitel, komunala, smetarji, elektro … vsi ob prvi priliki podražijo storitve.

Seveda lahko zavrneš, če imaš sklenjeno kakšno pogodbo sploh pa paket s časovno vezavo.

Če pa nima časovne vezave, imaš pa pravico zavrnit le tako, da pač prekineš natočnino in greš drgam :)))

Ne moreš! Če bi lahko, potem bi vsi zavračali račune pri podražitvah (v mislih imam, če že govorimo o telekomunikacijah, vse operaterje, od siola do tuštelekoma). Zavrneš ga lahko, če ti storitev ne dela.

Sem tudi jaz opazila, da je 3 eur več 🙂 Proklet siol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close