Za SiMobilovca – “sredi klica”
Dostikrat se na forumu oglasi nekdo s SiMobila, ko gre debata v njihovo smer. Pa me zanima, če je kje blizu ali pa če bo morda kdo drug vedel kaj je to:
Na telefonu se mi precej pogosto, med samim pogovorom naenkrat pojavi napis “Sredi klica” in ne jaz ne sogovornik ne slišiva nič. Med možnostmi ničesar ne najdem, da bi ta “Sredi klica” prekinila, ne vem od kod je prišel in kako naj se ga znebim …
A ja, sem na SiMobil naročnini, GSM pa je neka NOKIA slide (ne vem nideka niti ga ne znam poiskat)
Vnaprej hvala za vsak komentar in lepo popoldne!
@Kaj je to za ena stvar: Mogoče zna biti težava v samem “operacijskem sistemu” Nokie in se lahko za nasvet obrneš na njih, če poznajo omenjeno težavo. Servis za Nokie je Teleray, podatke najdeš tudi na garancijskem listu.
Sicer se meni to še ni zgodilo, mogoče pa en nasvet, bi znalo biti bolj jasno, če prestaviš jezik na angleškega in preveriš, kaj izpiše v angleščini. Zna biti čuden prevod …
Sicer pa, si mogoče preveril/a, če kaj pritisneš ponesreči, preden se to zgodi?
Pozdravljen/a Kaj je to za ena stvar,
Svetujemo vam, da se glede omenjene težave obrnete na pooblaščenega serviserja za mobilne aparate Nokia, to je Teleray d.o.o. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02, 041 368 000 ali 040 368 000.
Želimo vam prijetno preživljanje decemberskih dni,
Damijan Kohne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.