Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Za SiMobilovca – “sredi klica”

Za SiMobilovca – “sredi klica”

Dostikrat se na forumu oglasi nekdo s SiMobila, ko gre debata v njihovo smer. Pa me zanima, če je kje blizu ali pa če bo morda kdo drug vedel kaj je to:

Na telefonu se mi precej pogosto, med samim pogovorom naenkrat pojavi napis “Sredi klica” in ne jaz ne sogovornik ne slišiva nič. Med možnostmi ničesar ne najdem, da bi ta “Sredi klica” prekinila, ne vem od kod je prišel in kako naj se ga znebim …

A ja, sem na SiMobil naročnini, GSM pa je neka NOKIA slide (ne vem nideka niti ga ne znam poiskat)

Vnaprej hvala za vsak komentar in lepo popoldne!

jaz sem imela LG touchscreen.

Ko sem se pogovarjala po telefonu sem dostikrat potegnila GSM-om po ušesu in zgleda pri tem sprožila ukaz “daj na čakanje” …zeeelo moooteeečeee

nikoli več touchscreena.

mogoče je pri tebi tudi kakšna takšna fora…

moj LG, hvala za namig, moj mobi ni na touch in zdajle sem čisto vse pregledala, kaj bi lahko med klicem nehote pritisnila, pa ni nič takega …

meni se isto dogaja, razmišljam da bi šla nazaj na mobitel, sem šla vprašat na simobil, pa oni nič ne vejo…itak ima simobil slab signal, moj ima Mobitel in dositkrat se zgodi, da on ima signal čist ok, jaz pa nič…

Popolnoma isto se dogaja meni oz. moji Nokii. Pred tem sem bila Mobitelova in je bilo vse ok. Tudi jaz razmišljam o vrnitvi k Mobitelu.

reklama za mobitel?
Jaz sem že n let na simobilu in se mi to ni še nikoli zgodilo…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

@Kaj je to za ena stvar: Mogoče zna biti težava v samem “operacijskem sistemu” Nokie in se lahko za nasvet obrneš na njih, če poznajo omenjeno težavo. Servis za Nokie je Teleray, podatke najdeš tudi na garancijskem listu.

Sicer se meni to še ni zgodilo, mogoče pa en nasvet, bi znalo biti bolj jasno, če prestaviš jezik na angleškega in preveriš, kaj izpiše v angleščini. Zna biti čuden prevod …

Sicer pa, si mogoče preveril/a, če kaj pritisneš ponesreči, preden se to zgodi?

To je definitivno stvar nokie in ne simobila.

Ma malo pretiravate vse skupaj. Če govoriš po telefonu si sredi klica. Nič ni narobe.
Samsung ima isto na simobil.

Seveda si sredi klica. Ampak, a se mora zato pogovor prekinit??

Ja lahko prekineš, če misliš, da je konec debate ali se ti ne da več. Potem ne boš več sredi klica;-)))
Se pa utaknete v vsako figo kot , da je kaj narobe. Pa niiiiiiiiiiii, posmejte se malo.

Pozdravljen/a Kaj je to za ena stvar,

Svetujemo vam, da se glede omenjene težave obrnete na pooblaščenega serviserja za mobilne aparate Nokia, to je Teleray d.o.o. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02, 041 368 000 ali 040 368 000.

Želimo vam prijetno preživljanje decemberskih dni,

Damijan Kohne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Že nokia… kaj pa LG pa SAMSUNG…. naj vsi tečemo na servis sedaj, ker nam tudi to dela kar od enkrat????????
Bo že nehalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close