Za majstre računalništva
Imam eno vprašanje, dogaja se mi:
Imam DVD – verbatim, ko hočem posnet določen film – 4,4GB, mi posname nad 90%, tudi 98% in mi potem napiše:
Napaka pri zapisovanju
Pri zapisovanju je prišlo do napake. Najverjetneje medij ne bo uporaben. Običajno je vzrok napake to, da vstavljen medij ni združljiv z zapisovalnikom, ali pa je slabše kvalitete
Mene pa zanima, ali je kriv DVD res in je slabše kvalitete, čeprav naj bi bili verbatim dobri DVD-ji, ali je problem v filmu, saj če še 1x posnamem isti film z novim DVD-jem se mi ponovno to zgodi. Ene filme pa normalno posname.
Še nekaj me zanima:
Imam za presnet nad 6GB eno nanizanko, kupila sem DVD-je nad 8gb in nikoli mi ne uspe posneti, vedno mi ustavi in napiše enako, kot na vrhu:
Napaka pri zapisovanju
Pri zapisovanju je prišlo do napake. Najverjetneje medij ne bo uporaben. Običajno je vzrok napake to, da vstavljen medij ni združljiv z zapisovalnikom, ali pa je slabše kvalitete
Slučajno, kdo ve v čem tiči napaka, naj mi prosim pove in svetuje kaj in kako.
Snemam pa s programom CDBurner Xp.
Prešaltaj na Nerota. Snemaj pri nižji hitrosti, ne pri polni, ki jo ponudi zapisovalnik. DVD-je, ki so preveliki, najprej pretvori s programom DVD Shrink na 4,4 GB. Če se bo napaka ponavljala, je lahko krivda tudi na strani zapisovalnika. Kupi si en RW DVD in poskušaj najprej z njim, da ne boš navadne metal v koš.
Forum je zaprt za komentiranje.