kje kupiti majhen ldc po ugodni ceni do 200 eur
LG M227WDP TV (M227WDP-PC)
zaslon: 54,6 cm (21,5″) LCD + TV monitor
ločljivost: 1920 x 1080 FULL HD (16:9)
priklop: VGA, DVI, HDMI, 2xSCART, komponentni
odzivni čas: 5 ms
kontrast: 50 000 : 1
ostalo: TV tuner (MPEG 4), USB
garancija: 3 leta
stane 210€ in ga lahko naročiš pri nas na med@over.net
Najboljša izbira…
Manj kot 19″ se ne da dobit…ne TV ne monitor……dokupiš samo sprejemnik in to je to…
Bejž stran od LG…
A misliš da sem mi da iskat primerjave med drugimi firmami…pač ne kupujem nobene tehnične ali druge zadeve po principu največ za najmanj denarja, ker poceni roba še nikoli ni bila dobra…številke me absolutno ne premamijo…nikjer in nikddar.. TV je .treba je primerjat hkrati…potem ti je hitro jasno, zakaj je Sony pri enaki diagonali 200-300 € dražji…nekatere pač to ne zanima in kupujete po sistemu najcenejšega….pa lahko 100 x napišete da ste zadovoljni s temi firmami…ja, lahko ste zadovoljni, dokler ne sprobate kvaliteto(isto je pri fotičih, TV, avtih, gospodinjskih aparatih, itd..).tipični primeri so Kia Ceed, Practica, LG, Sava, itd…
Zato pač vaše hvaljenje ni za vzet resno…pejd vozit Kio, pol pa zamenjaj za BMW, šele na to si upaj hvalit Kio…kapiš??
A misliš da sem mi da iskat primerjave med drugimi firmami…pač ne kupujem nobene tehnične ali druge zadeve po principu največ za najmanj denarja, ker poceni roba še nikoli ni bila dobra…številke me absolutno ne premamijo…nikjer in nikddar.. TV je .treba je primerjat hkrati…potem ti je hitro jasno, zakaj je Sony pri enaki diagonali 200-300 € dražji…nekatere pač to ne zanima in kupujete po sistemu najcenejšega….pa lahko 100 x napišete da ste zadovoljni s temi firmami…ja, lahko ste zadovoljni, dokler ne sprobate kvaliteto(isto je pri fotičih, TV, avtih, gospodinjskih aparatih, itd..).tipični primeri so Kia Ceed, Practica, LG, Sava, itd…
Zato pač vaše hvaljenje ni za vzet resno…pejd vozit Kio, pol pa zamenjaj za BMW, šele na to si upaj hvalit Kio…kapiš??[/quote]
Lej, boli mene patak če dela vse BP…kvarljivost ni pri naštetih stvareh ne na 1., na na 2., ne na 3. mestu…za nekatere pa očitno problem no.1…se pravi vas ne briga kakšna kvaliteta slike je pri razlučnih predvajalnih medijih, ali ste kupili pravo dimenzijo, itd..ja, za take je LG čist u redu…samo neeeee hvalit firmo, če nimate pojma o tehniki…
Imam ogledanih par TV sprejemnikov.
Trgovci pač…….kot trgovci. Malo mutijo. Kupila bom LCD, ekran 81 cm (ker večjega res ne potrebujem in nimam ga kam dat, in res ne mislim gledat dvo metrskega ekrana doma, da se vidi vsaka pora človeka, vsaka plomba in kocina………….
A potem je Sonny najboljši? Ker cena je pa skoraj ista. TV kupuješ za par let – zato mi je vseeno za 30 ali 50 evrov.
Prvič, raje večji ekran kot manjši, da se pol matraš brat podnapise…pri večjih diagonalah lahko dimenzije slike poljubno spreminjaš-4:3, 16:9, pomanjšaš kompletno sliko in s tem dobiš še boljšo resolucijo…načeloma velja : diagonala x 1.5-2.5 = oddaljenost do glave…
Kaj se splača:
http://www.ceneje.si/avdio-video/televizorji/plazma-tv/panasonic-plazma-tv-tx-p37x20e_-_CX0012C056
pozabu nalimat
Jah če ti maš slabe izkušnje in preveč denarja je to tvoj problem…Sam mam doma LCD od LG in deluje odlično..
http://www.ceneje.si/avdio-video/televizorji/lcd-tv-30-do-39/lg-lcd-tv-32ld550_-_CX00136CDA?tab=pod
Forum je zaprt za komentiranje.