Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Windows VISTA prosim pomoč

Windows VISTA prosim pomoč

Morda mi zna kdo pomagati…rada bi shranila wordov dokument pod geslom. Pri “normalnih” wimdowsih je bilo to preprosto, pri vista pa ne najdem in ne najdem te opcije. Za vsak namig ali pomoč bom hvaležna:)

sam sicer uporabljam open office, tako da worda niti ne poznam najboljše, a sem prepričan da bi morala biti nekje opcija za zaščito dokumentov z geslom.
verzija windowsov naj ne bi smela uplivati na opcije v wordu, pa naj si gre za windows XP, VISTA ali WIN7.
poglej še malo, verjetno si le kje spregledala

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

dvomim, da imaš Visto. verjetno imaš samo Office 2007.

Pa tudi če, ti je že frillox napisal, da to nima veze.

klikni na krogec levo zgoraj, tam, kjer je gumb office in se ti bo odprl meni – potem pa imaš možnost shranjevanja

Saj gledam, pa ne najdem:) Vse sem že pregledala:(

katero verzijo offica pa imaš?

Zakaj pa dvomiš? Seveda imam Vista in je precej drugačen, kot ostali. Na tisti krogec lahko kliknem samo, ko še nimam dokumenta odprtega. Ko pa hočem shraniti odprt dokument, pa sicer so neka orodja, ampak med njimi ni možnosti “geslo”.

Prej, ko sem delala na “normalnih” windowsih, sem to opcijo veliko uporabljala. Takoda, nisem butasta, ampak res ne nejdem. Sprašujem tukaj tiste, ki uporabljajo vista. Ker samo oni vedo, da je DRUGAČE:)

2007

poskusi po tem, če ti bo karkoli v pomoč

aaaaa
pa smo pogruntali nekaj na novo

spregledala sem, da hočeš shranit pod geslom

Izberi shrani kot
v levem spodnjem kotu okenca, ki se ti pojavi izberi
orodja in nato splošne možnosti

pa ti da na izbiro da shraneš dokument z geslom

[/quote]

Joooooj, hvala ti, hvala:)))) Prej sem pač klikala možnosti shranjevanja, pod splošne možnosti pa
nisem pogledala. Polepšal si mi dan.

Lp

Hvala tudi tebi, ja, to je to!:)

ni kaj, samo da smo rešili:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close