Junk E mail, kako dopovedati ljudem….
…, da je vsa ta pošta ali pa vsaj večina RES brezvezna? Ali je kje na netu kakšen uraden članek na to temo, da ga pošljem ljudem naj ne bodo tako naivni in naj ne pošiljajo naprej verižnih pisem, raznih ALARMOV, o starem mleku, bolnih otrocih, izgubljenih otrocih, pobarvanih otrocih in ne vem kaj vse je še bilo in še bo ….
To je pa res višek, da so nekateri tako omejeni in mislijo, da bodo pomagali s tem, če bodo prepošiljali pošto naprej.
Ne moreš. Kot jim ne moreš dopovedati, naj ne lepijo orjaških fajlov, na primer filmčkov z youtube, ker ti zabašejo kvoto na serverju, in da naslov na youtube čisto zadostuje, hvala lepa. In da stari blesavi vici, prevedeni v Powerpoint, zato ne postanejo nič mlajši in nič manj blesavi. O opciji skritih naslovnikov (BCC) se jim še sanja ne.
Sedlo ne paše na prasico, internet pa ne na neandertalsko butico, in tu se na žalost ne da nič pomagati.
Kakšno srečo imam potem jaz, ko v mojem imeniku ni prasic, omenjenih zgoraj. Ampak mi prejemniki moje pošte, kar sami napišejo, da jim naj še kaj pošljem (slike, zanimivosti, male nerodnosti,..), ker je moja pošta (in prejemniki) skrbno izbrana. In je prejemnikom zanimiva in jo z veseljem pogledajo (in najbrž pošljejo naprej).
Forum je zaprt za komentiranje.