Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija na katero številko pošljem sms za informacijo o stanju?

na katero številko pošljem sms za informacijo o stanju?

Sem pozabila in vas prosim za pomoč. Če želim izvedet koliko znaša moj račun (nimam pri sebi položnice, rada bi poravnala preko interneta) – na katero številko pri simobilu pošljem sms s ključno besedo Racun?
imam v spominu da je to 7449, sem pisala, pa nič odgovora dobila.
hvala.

2929?

RACUN 9443

na simobilovi strani imaš MOJ.SIMOBIL.SI, prijavi se in imaš vse gor !!!!

Pozdravljena simobil-simobil,

Uporabniki pred nami so vam že odlično svetovali.

Pošljite SMS s ključno besedo RACUN na številko 9443 in vse potrebne informacije o stanju računov boste prejeli z brezplačnim povratnim sporočilom SMS na vaš telefon. Povratno sporočilo SMS bo vsebovalo informacije, ki se nanašajo le na telefonsko številko, iz katere je bilo sporočilo poslano. Če imate več številk, uporabite storitev SMS račun za vsako številko posebej. Več o tej storitvi si lahko preberete na naši spletni strani.

Hkrati bi vam tudi mi svetovali, da se registrirate na portal Moj.simobil, kjer boste lahko kjerkoli in kadarkoli preverili porabo, pregledali opravljene storitve, plačali račune (s kreditnimi karticami Visa, Mastercard ali preko spletnega bančništva Klik NLB), spreminjali osebne podatke, zamenjali naročniški paket, dopolnili paket s storitvami za tujino, mobilni internet, e-mail storitvami…, napolnili SIMPL račun, prilagodili nastavitve telefona in drugo. Več o portalu Moj Si.mobil si lahko preberete na naši spletni strani, do portala pa lahko dostopate preko naslova moj.simobil.si ali z naše spletne strani.

Lepo vas pozdravljamo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close