Najdi forum

Kaj bi moral potegnt z mobilnega interneta,da bi porabil toliko? Kaj pravte?

Nekaj zelo velikega.

kakšen video bi znal biti takšne velikosti

desetminuten videospot.

aha,torev vsi ki imate simobilove usluge pazitemsaj vas bo tak hcec stal 22 EUR čkov.

He,he…..sm se lpo odloču in NE POŠILJAM več SMS-jev, kadar nucam internet mal počakam, ker se povsod kakšno odprto omrežje in BISTVENO …..šel sem na Debitel ter vzel 500 min klicev v VSA omrežja. Za 20 € !

mislim….kaj živčki delajo!!! Koliko napak.

Mah ta simobil je en k*****. Res,me ma da grem stran od njih. Ker te na*** koliko hočejo,mislim….59MB prenosa,kot da bi 3 filme dol vzel.

Pozdravljeni,

Žal ne vemo veliko o vaših potrebah glede uporabe mobilnega interneta, v vsakem primeru pa bi vam svetovali, da preverite našo ponudbo paketov in opcij za mobilni internet. Z vklopom ene od opcij lahko bistveno znižate vaš račun. Za občasne uporabnike npr. priporočamo opcijo DNEVNI, kjer dnevna naročnina 1,5 € vključuje 1GB prenosa podatkov ta dan. To opcijo lahko vključite tudi z sms-om in sicer tako, da pošljite SMS s ključno besedo O DNEVNI na 4040. V kolikor ste več kot občasni uporabnik, lahko izbrate med paketi Start, Osnovni, Napredni in Plus. Prepričani smo, da boste med njimi našli ustreznega.

Če bi imeli še kakšno vprašanje, pa vam bomo z veseljem pomagali.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

mislim….kaj živčki delajo!!! Koliko napak.

Mah ta simobil je en k*****. Res,me ma da grem stran od njih. Ker te na*** koliko hočejo,mislim….59MB prenosa,kot da bi 3 filme dol vzel.[/quote]

Pa ti veš kolk podatkov bi bilo če bi dol potegnu tri filme?? Namanj 12Gb…. tko da plačaj in ne jamraj..

Morda kakih 20 slik najstnic z razgaljenim oprsjem?

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close