Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako vem ali je moj lep top kopatibilen z..

Kako vem ali je moj lep top kopatibilen z..

Pozdravljeni!

Imam namen kupiti fotoaparat…DSLR ; Nikon D3100 ali Canon 550D. Ker oba snemata video v HD me zanima kako lahko preverim ali bodo posnetki kompetabilni z zmogljivostmi mojega prenosnika? imam pa Dell star 2 leti. Ostalih znacilnosti ne vem na pamet pa tudi pri sebi nimam trenutno nič.
Lp

Tvoje vprašanje je približno v stilu. Kupujem avtomobilske gume xxxxxx ne vem pa kateri avto imam pa me zanima ali bojo šle gor.
Poglej kateri notesnik imaš. Pojdi na stran proizvajalca in poglej kakšne lastnosti ima.

Bilo bi tudi dobro, če bi vsaj enkrat od dveh poskusov pravilno napisal kompatibilen, če ne gre,
lahko mirne vesti napišeš združljiv, ujemajoč ali skladen

Če je tvoj laptop črne barve težav s kompatibilnostjo ne bo. Če pa je srebrne, boš imel težave.

To je najpametneje kar ti lahko odgovorim na osnovi podatkov, ki si jih podal v svojem vprašanju.

Torej, povej še sledeče:

– za kateri model laptopa gre, kakšen procesor ima, kakšno grafično kartico in resolucijo zaslona, koliko RAM, koliko diska je še prostega

– kaj misliš delati z HD videi na laptopu – jih samo shranjevati in gledati, ali tudi obdelovati – montirati, dodajati efekte, glasbo

– kakšen program misliš uporabljati za obdelavo videov – Movie Maker, ki je priložen windowsom, ali kaj resnejšega

Ku ku hvala. Takoj ko pridem do teh podatkov napišem.

Hvala za slovnični popravek. Verjetno jih bo še potrebno. Neznam ravno dobro sslovensko….slovenska slovnica pa sploh dela velike tezave. No to ni forum za to.
To o gumah in avtu ;)))…. me je fajn nasmejalo. Imaš prav.
Upam da danes dobim vse potrebno.

LP

Še moja izkušnja, z notesnikom iz leta 2003 (ki ga še vedno uporabljam): seveda ni potegnil, dokler nisem vseh videov konvertiral z Any Video converter v MP4 ali kaj podobnega. Potem pa sem lahko gledal brez problemov.
Pri tvojem verjetno težav ne bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close