Najdi forum

Zanima me, če mi lahko pomagate. Imam laptopa s katerim uporabljam wireless. Kar naenkrat se mi je povezava prekinila. Sedaj mi sploh ne zazna našega wirelessa. Probala sem ga izklučiti in ponovno priključiti, vendar je še zmeraj isto. Prosim vas za pomoč, nevem kaj drugega bi še lahko naredila.

Uporabljaš windowse? Katero verzijo? Angleške, slovenske?

Večina prenosnikov ima stikalce za vklop oz. izklop interneta. Preveri, če ga nisi morda nehote izklopila.

Ali si prepričana, da je s tvojim WiFi omrežjem vse v redu? Morda je problem z njim, ne z laptopom. ali ostali računalniki lahko zaznajo WiFi?

Kaj vidiš v “network in sharing centru” pod “manage network connections” ali je Wireless Network Connection viden, kakšen je njegov status?

Preveri še v kontrolnem panelu ali je med mrežnimi vmesniki vidna tudi wirelles enota. Control panel – Hardware and Sound – Device manager

Preveri zograj našteto in sporoči rezultate.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Problem je bil, da sem ponesreči pritisnila tisti gumb. 🙂 Hvala za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close