Najdi forum

meni zelo pogosto sliko na TV aparatu kocka, tako da ne razpoznam obrazov,sploh slika je razmazana in tudi ton cuka,prekinja…ko pokličem SIOL mi resetirajo modem,komunikator, potem če ni v redu pride še tehnik samo v centralo in mi sporoči, da je tam vse jasno-čisto-vse v redu.Ker mislim, da me zafrkavajo in vem da tudi sosedom to večkrat dela, me zanima če ima kdo od vas takšne izkušnje in kaj bi to lahko bilo.Npr. zgodi se da gledam en film, potem je tega filma konec in je že par minut drug film, ali pač nekaj in mi vmes pokaže kar del slike iz prejšnjega filma, med tem ko mi trga sliko.
Če bi mi kdo hotel odgovoriti bi bila zelo hvaležna, ker razmišljam, da bi šla na AMIS, pa ne vem, če bo tam kaj bolje, ali je res pri meni kaj narobe.Imam pa še staro televizijo, torej ni LCD ali plazma

Dokler sem bil na Siolu, sem imel enake težave. Sem preklopil na Amis in težav ni več.

ROK, a lahko malo bolj razložiš, kaj je bilo pri SIOL-u narobe , ker AMIS uporablja iste povezave
kaj ima AMIS, da dewluje vse v redu ??
hvala že v naprej !!!!

Verjetno je slab signal. Omeni strokovnjakom naj ti poskušajo ojačati signal! Tisto kar oni rečejo od daleč pa je manj kot nič.

Siol/Telekom je sprejel nerazumno odločitev, da bo svojim naročnikom na bakrenih linijah distribuiral TV sliko bistveno slabše kakovosti kot jo distribuirata T-2 ali Amis.

Posledice te odločitve si zelo lepo opisala zgoraj. Naročnina na Siol TV bi bila morda smiselna le, če imaš možnost optičnega priključka, če pa imaš le običajno telefonsko linijo, pa se odloči za T-2 ali Amis.

Kvaliteta slike nima nikakršne povezave s tistm kar je omenjeno zgoraj (“ojačan signal” ali “iste povezave”). Gre za zavestno odločitev Telekoma v direktno škodo uporabnikom.

sama sem kriva, ker nisem vsega napisala, torej dodajam, da imamo optični kabel do našega priključka.Naš priljuček od potičnega kabla do modema je dolg cca. 20 metrov-torej 20 metrov je bakrenega kabla, če to kaj pomeni.
Lepoo prosim še za dodatno razlago-lepa hvala !

“sama sem kriva, ker nisem vsega napisala, torej dodajam, da imamo optični kabel do našega priključka.Naš priljuček od potičnega kabla do modema je dolg cca. 20 metrov-torej 20 metrov je bakrenega kabla, če to kaj pomeni.
Lepoo prosim še za dodatno razlago-lepa””

Sistemc?! Še en dokaz da je s signalom nekaj narobe! Ne nakladaj na pamet!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close