Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kje najti na internetu brezplačno stran za prevod iz slovenščine v srbščino?

Kje najti na internetu brezplačno stran za prevod iz slovenščine v srbščino?

Pozdravljeni!

Nujno bi Vas prosila za Vašo pomoč.Zanima me,če mogoče kateri od Vas ve kje najti na internetu brezplačno stran,kjer bi ti napisal stavek v slovenščini potem pa ti ga računalnik prevede v srbščino?
Vem,da za angleški jezik obstaja,tega pa ne najdem.

Prosim za Vašo pomoč

HVALA IN LP,Mateja

kolikor vem ga ni on-line – žal.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ena stran sicer obstaja (), ampak ni ravno uporabna.

Zgornje sporočilo prevede v:

drago mi je Uskoro bi Te to 3. lice od TO BE u prezentu zatražen nato JA Vašo me,če moguće tko s Te adresa kuda za trag vanjska strana nato Internet van povratak stran,kjer bi te klin karakter natpis tip u kući određeni član Slovenski jezik nato onda te ga računalnik JA sam prevođenje u kući Služenje? Vem,da nato JA Sassenach jezik obstaja,tega onda thingummy JA sam nalaz. You’re dobrodošao nato JA Vašo stanje pripravnosti ZAHVALNOST VIŠE LP,Mateja

Nobena program, kolikor jaz vem, ne naredi prevoda, katerega bi lahko brez strahu, da se bos na smrt osramotil, posredoval naprej. Ce gre res za par stavkov, ti jih jaz z veseljem prevedem v srbski jezik.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

pozdravljeni

Ali obstaja mogoče prevod iz slovenščine v hrvaščino?

lp,Mateja

Če uporabljaš Firefox si lahko pomagaš s pripomočki na tem blogu. Mislim, da ima brskalnik Chrome že vključeno razširitev Google Translate. Lahko pa si pomagaš z Google translate na spletu.

prek Googla…bi šlo poglej tukaj.. http://translate.google.si/?hl=sl&tab=wT#sl|hr|

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close