slovar na žepni napravi
Živjo,
kako se reče napravi, kamor lahko shranjuješ podatke? Hm, kako naj razložim: tako kot USB-ključ, samo, da bi jaz dala gor dokumente oz. slovar, pa bi lahko imela s sabo in pogledala, ko bi rabila? Ne rabim torej povezave v internet, samo neko priročno majhno zadevo, ki jo lahko imam v torbici, gor naložen slovar recimo in pogledam, ko rabim.
Hvala 🙂
Toliko spomina najbrž nima noben vgrajenega, ampak kar precej jih pa bere spominske kartice. Tam ni noben problem.
Je pa seveda odvisno kakšen slovar – če je narejen da teče na Windowsih, bi načeloma moral tudi delovati na telefonih ki uporabljajo Windows Mobile.
Če seveda ni kakšna posebna aplikacija, ki je Win Mobile ne podpira.
Verjetno j ecel kup telefonov ki delujejo na tem sistemu, natančno katere imajo pa povprašaj pri Mobitelu oz. katerem drugem operaterju.
Jaz npr. še vedno uporabljam star HTC-jev telefon… Včasih je bila to znamka Qtek
Še enkrat jaz 🙂
Tale Kindle me je prav navdušil, ampak ker nisem glih tehnični tip: nikjer nisem zasledila, da si lahko gor preneseš še kake dodatne slovarje. Kaikura zgoraj pravi, da se da. A se ASP-slovarje da prenesti?
Rok-1, kako pa se prenese slovar na telefon? Z računalnika z USB-kablom?
Hvala 🙂
Pozdravljena bralka…,
Uporabniki pred nami so vam že kar lepo svetovali. Morda vam lahko nekoliko pomagamo tudi mi.
Za hitro pomoč je na voljo storitev Si.prevajalec, ki je dosegljiva na portalu Vodafone live!.
Do spletnih slovarjev se lahko v veliki meri dostopa tudi preko brskalnikov, ki so vgrajeni v pametne telefone, seveda pa je vse odvisno tudi od spletnih tehnologij, ki jih ponudnik slovarjev uporablja.
Za Android telefone, je na voljo brezplačna aplikacija »Google Translate«. Na Android Marketu obstaja precejšen nabor različnih aplikacij, ki omogočajo prevajanje v različne jezike tako brezplačnih kot tudi plačljivih. Enako velja tudi za ostale platforme za pametne telefone (iPhone, BlackBerry, …), kjer skoraj na vsaki platformi obstaja res veliko različnih aplikacij za prevajanje. Nabor možnih aplikacij, ki bi prišle v upoštev za vaše potrebe, je tako zelo odvisen od operacijskega sistema vašega telefona.
Upamo, da boste našli slovarje, ki bodo maksimalno odgovarjali vašim potrebam.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.