džabest – orto
Jaz imam đabest. V avgustu je Mobitel sicer podražil naročnino s 15 na 19€, ampak nisem prekinil pogodbe, ker imam nanjo vezan telefon. Če ima vaš otrok večino prijateljev pri Simobilu se mu gotovo bolj splača tale paket: http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=F7CCE7BA-6DB8-44C0-C9AA-A0F685547CC2&linkid=package
Ker ima večina Slovencev Mobitel pa ni brezveze doplačat še 5€ in dobiš zraven še 201 minut v katerakoli druga omrežja (izven Simobila).
Najbolje, da se 1 mesec spremlja pogovore in nato zmnoži tarife pri obeh paketih. Morda se pa sploh ne splača imet paket, če zatelefonirajo malo.
Ima ORTO, ker imajo skoraj vse njene prijateljice ORTO. Tistih v džabest in tuš pa ne kliče, počaka, da one kličejo njo (nima opcije za klice v druga mobilna). Vedno doplača manj kot 1 €.
Nima veze kaj imam jaz, važno je kaj ima tisti, ki ga kliče. Imam mobitel in bom šla čez pol leta tudi jaz na simobil.
Pozdravljena Siva,
Matej_ vam je že odlično svetoval. ORTO paketi so pri nas res najprimernejši za mlade. V septembru smo prav za njih pripravili še posebno akcijo (P)ostanite ORTO za vedno!, kjer ne glede na to, kateri paket boste izbrali, bodo vaši otroci ostali ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti ter tako ohranili možnost izbire in uporabe ORTO paketov. Poleg tega jim bo vsak mesec na voljo še dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom torej 300 MB in to za vedno. ORTO ponudbo smo obogatili še z odličnimi telefoni po ugodnih cenah.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.