brisanje
Vedno sem mislila, da se pa to res ne more zgoditi meni; namreč, prekopirala sem slike iz računalnika na zunanji disk in jih potem iz C: zbrisala, brez da bi preverila, če je kopiranje uspelo. In tako so letošnje počitniške fotografije romale v koš, kjer sem jih seveda pridno zbrisala (izpraznila koš). In sedaj, po enem tednu, ko rabim eno sliko, ugotovim da slik ni. Kaj mi sploh preostane? Klicala sem na servis, kjer so mi rekli, da lahko oni povrnejo slike, vendar to traja in stane. Ali je že kdo imel take izkušnje?
Vredno so meni osebnmo veliko, saj so na njih otroci in cele letošnje počitnice + imela sem sposojen profesionalen fotoaparat in so bile slike vrhunske. Če pa si mislil, da sem gor kot Severina ha ha ha, si se pa zmotil. Jebemti, a sem res mogla. Pa kolk sem bila vesela, da imam malo bolj pospravljen računalnik.
Če v dneh po brisanju fotk nisi kaj dosti snemala na disk – si boš lahko obnovila praktično skoraj vse zbrisane datoteke. Če so ti na servisu rekli, da to traja in stane – lažejo. Celo z brezplačnimi programi, si lahko povrneš po pomoti zbrisane datoteke z diska, edino imena datotek bodo drugačna kot prej. Na mestih, kjer se je medtem na disk shranilo kaj drugega, bodo fotke nedosegljive ali nepopolne.
Forum je zaprt za komentiranje.