Najdi forum

Hp Pavilion, kaj mislite

No, zopet, kaj bi blo najbolje.

malo sem iskal laptope, kaj je dandanes v ponudbi. Torej, rad bi za ene znance zrihtal enga laptopa za družinsko rabo. Torej, da ne bi bil nek shit, bi dali nekje okrog 550 evropejcev. In sem odmislil Toshibe in Hoferje, Dell ima za toliko denarja preslab procesor, rad bi da ima še bluetooth, pa da ima W7 poleg. Ostalo kramo bom dal gor sam. Pa sem našel tole zanimivo varianto..

http://www.ceneje.si/racunalnistvo/prenosniki/do-17-zaslon/hp-prenosnik-pavilion-dv6-2112ea-wj234ear-turion-ii-dual-core-23-4gb-320gb-dvd-rw-dl-156-windows-7-home-premium_-_CX0016D738?tab=pod

Nekako se mi zdi da gre za nek predstavitveni model. Nalepke za šđžčć me ne motijo, malo samo moti 1 leto garancije. Torej, a bi vi to kupli, al raje kak drug, podoben HP?

Hvala vsem!

Moje izkušnje z HP niso ravno najboljše. Poleg tega je tudi čiso vsakemu kolegu, ki ima HP, kmalu začela pešati baterija, tako da po kakšnem letu zdrži borih 5 minut ali pa še majn.

Na Vašem mestu bi premislil o Toshibi,,,

Za Paviliona lahko dokupiš dodatni dve leti garancije (toraj skupno 3 leta).
Ne vem, ampak to o baterijah od HP-ja je pa bedarija. Vsem kolegom sigurno ne pešajo baterije, kajti drugače bi imeli vsi uporabniki HP-jev iste probleme. Itak pa jih lahko v letu dni od nakupa zamenjajo na servisu, tar tako pridobijo dodatno leto garancije za baterijo.

Hja, sj imamo v hiši že drugega HP-ja, pa je kr v redu, le tu in tam ima kako muho, drugač pa kar dobr dela, tudi baterija po 2 letih še vedno zdrži slabi 2 uri ne prehudega matranja.

Sem pa si mal premislil okrog Hoferja. Dans sem gledal letak in je treba priznat, da za 640€ ponujajo precej zmogljiv strojček in v tej ceni je všteto 3 leta garancije. Mislim da je to res zanimiva zadeva, vštete dobre komponente.. Se mi zdi, da po ponujenem konkurenca za podobno konfiguracijo zahteva od jurja dalje..

Kaj pravite na to? Strinjate?

Hvala še enkrat!

Tut sam uporabljam HP ProBook 4710s… Res da je druga serija od paviliona sam lahko same pohvale za HP-je tut od kolegov ki majo HP firmo pc nimajo pritožb…

Tko da ni rečeno če en tukaj imel slabe izkušnje da boš tut ti mel…

Za 500 dobiš pri Big Bangu Della 15z (1570), prav tako z nameščenimi W7, ram je že novejši – DDR3. Mislim, da je še vedno boljši od HP-ja, čeravno je konfiguracija dokaj podobna. Edino baterija ne bo zdržala do 8 ur, kot pišejo v reklami:

Odloči se pa sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close