Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Aplikacije na mibilnikih + internet

Aplikacije na mibilnikih + internet

A kdo uporablja dostop do interneta preko mobilnika.Mene je strah, pa nej se sliš še tako smešn.Pa bi včasih pokukala kam, ko se peljem. Moraš bit na kaj pozorn? Svetujte mi mal, no.

Česa te je pa strah??? Previsokega računa, al česa?

ne vem, virus najbolj.

Jaz internet preko mobilnika uporabljam veliko – na vseh službenih poteh, ko nimam drugega dostopa do interneta, pa med dolgimi vožnjami, ipd. nikoli nobenega problema. razen višjega računa:) Uporabljam brskalnik opera mini.

Pozdravljen, brankif!

Dostop do podatkovnih vsebin na telefonu omogoča sedaj že praktično vsak mobilni aparat. Podatkovni promet obsega dostop do internetnih strani, preverjanje spletn pošte, kot tudi dostop do socialnih omrežij – Facebooka, Twiterja,…
Si.mobil nudi svojim strankam poleg govornih paketov tudi velik nabor dodatnih opcij, ki omogočajo nadzor nad stroški ter ugodno brskanje po mobilnih vsebinah doma in v tujini.
Najenostavnejše spremljanje novic in mobilnih vsebin omogoča portal vodafone live!

Za pomoč in informacije smo vam na voljo,

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Čisto upravičeno te je strah, stroški uporabe interneta preko mobilnega telefona, če si v tujini, so božjastni. Tarife. predvsem pa račun obračunavanja porabe, ki so si ga izmislili mobilni operaterji so z eno besedo – ODERUŠKI.

Drugače pa je verjetnost da preko mobilnega interneta dobiš virus povsem enaka verjetnosti, da ga dobiš preko žičnega interneta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close