Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Slike z računalnika na CD ali DVD ?

Slike z računalnika na CD ali DVD ?

Na računalniku imam slike. Želim jih dati na CD/DVD. Kaj bo pravo, da jih bom lahko gledala na računalniku oz. televiziji (preko DVD predvajalnika).

deep burner al pa nero ipd. skopiraš v program slike pol pa zapečeš podatkovni (data ) cd/dvd.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

aha, potem bo ok, tudi če dam na cd ?

tud, bere oboje cd in dvd

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jeeeej, ratal 🙂

samo nekaj me zanima. v eni mapi sem imela zbrane vse slike za na CD. imle sem slike z digitalca, z različnih izletov, vmes pa tudi ‘slike’ s slikarja, na katerih je pisalo morje 2010/bled2010/bohinj…. ampak teh slik s slikarja pa zdaj ni na cd-ju….

Hm. Če so to narisane slike, ste mogoče pozabili shraniti v .jpg formatu, ampak ste shranili v .bmp (privzeto v slikarju). In potem jih mogoče ta vaš predvajalnik ne predvaja (poglejte v navodila, katere tipe datotek predvaja).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close