Najdi forum

Skype kamera

Živijo,

rabil bi eno pomoč, ker nisem ravno strokovnjak, pa vidim, da ljudje tukaj zelo obvladajo to.

Ravno sem si inštaliral Skype, vse mi dela lepo in prav, samo oseba na drugi strani me ne vidi. Ko grem v Tools/Options, da bi uredil kamero, mi napiše naslednje:

“Your webcam isn’t supported by Skype. Try upgrading your drivers or change to a Skype Certified webcam.”

Sam imam naslednji računalnik: “Acer Aspire One” z vgrajeno kamero: “Acer Crystal Eye Webcam”.

Kaj moram narediti (ne da bi kupil novo kamero), da bom tudi sam lahko iporabljal svojo kamero?

Najlepša hvala za odgovor,

Tomaž

Kot ti piše, najprej poizkusi posodobiti gonilnike za tvojo kamero. Opremi se z podatki kot so: operacijski sitem, ki ga uporabljaš in natančno oznako tvojega notebook-a. Pojdi na Acer-jevo spletno stran in si snemi zadnjo verzijo gonilnikov za tvojo kamero in OS. Posodobi gonilnike.
Ponovno zaženi notebook in preveri, če ti kamera sedaj deluje.

LP
Dare

Posodobi gonilnike.lp.Modras

Živijo.

Tudi sama imam težave s kamero. Na msn-ju mi od včeraj dela samo videoklic. Kamera brez mikrofona pa ne. To se še mi ni zgodilo nikoli prej in nevem kako popraviti. Niti nisem najbolj vešča o tem zato bi prosila za pomoč.

Hvala (;

Lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close