Najdi forum

hitrost interneta

Imam paket s hitrostjo prenosa 2 mb/s. Gledam za 10 euro cenejši paket,ki pa ima le 1 mb/s.Si ne znam predstavljat: ali 1mb/s res zelo počasi odpira strani?
Ne prenašam filmov ali video,računalnik uporabljam za brskanje po netu in mail.
PS: ko sem preverjala hitrost na speedtest.net mi je vedno pokazal več kot 2mb/s: od 5,64 do 3,96mb/s( download).
Kaj mi svetujete: obdržim starega ali tvegam in prihranim na letnem nivoju 120 euro?

Moje mnenje, s kateri se seveda ni potrebno strinjati : hitrost interneta 1 Mb je do vrha glave dovolj tudi za več uporabnikov (mreža ) pri navadnem brskanju po netu. Bi bila pa lahko podobna primerjava z vsem znanimi avtomobili. Če imaš bmwja s 300 konji, se pelješ z njim veliko hitreje skozi ljubljano ob 3 popoldne kot z eno staro škodo?

Kdaj se pač tudi net zabije in vse skupaj deluje počasi, pa čeprav imaš ( in plačuješ ) sam hitro povezavo.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

mi imamo na vikendu telemachov paket z internetom Internet 1 Mbps / 512 kbps, dva prenosnika. nikoli nisem imela občutka, da dela počasi. ampak muzko vlečt se pa skoraj ne da. iz youtouba rabi celo večnost, da se naloži. doma imamo hitrejšega in se hitreje naloži muzka internet sam pa dela enako, npr. pri google maps je včasih enako ali še bolj počasen kot na vikendu (z istim prenosnikom).

tako, da v času recesije je za premislit…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close