Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Update ESER Smart Security

Update ESER Smart Security

Vprašanje glede Updata…
Pred mesecem dni sem dala v firmo, ki se ukvarja s prodajo rač. in opreme, na novo inštalirati W7 s programi, med drugimi tudi antivirusni program. Sedaj mi javlja, da ga moram updatat in ko kliknem ikono, mi seveda javi, da ne gre (Virus signature database could not be updated – server not found).
Na njihovi spletni strani sem prebrala vse, kar piše v zvezi s tem in očitno imam naloženo enomesečno Trial poskusno verzijo, ki mi je sedaj potekla.

Kako lahko rešim problem?
Žal pač nimam nobenega računalničarja v “svoji bližini”, ki bi mi znal pomagati osnovne zadeve, jaz pa o tem nimam pojma.

Ne mi o tem, da si moram kupit original verzijo itd.itd…, ker je jasno ko beli dan, da jih večina nima in vem, da se da vse….

Prosim za odgovor, pomoč….
Lahko tudi na ZS.

Pixy

Torej,
možno je, da nisi administrator na računalniku – ampak si navaden (l)user 🙂
Microsoft Security Essentials je legalna protivirusna zaščita samo za uporabnike
legalnih windows-ov (kar preveri ob instalaciji).
Zakaj ti ne bi delalo – ne vem.
Imaš varianto:
– pokliči tja kjer so ti to instalirali in kjer si plačala za storitev, pa naj ti uredijo tako kot morajo
– se sama potrudiš in imaš rešeno v nekaj minutah
(deinstaliraj obstoječo verzijo)
ponoven zagon računalnika
– instaliraj novo verzijo
ponoven zagon računalnika

ps. preko zs pa ne gre – sem pozabil svoje geslo in se ne morem več prijavljati tukaj pojma nimam
zakaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close