Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Men se bo utrgalo…prosim pomagajte

Men se bo utrgalo…prosim pomagajte

Nujno moram prenesti fotografije na računalnik. Fotografirala sem s prijateljičinim mobitelom, ona mi je slike poslala preko Bluetootha in jih imam sedaj shranjene na svojem mobitelu.
In zdaj se že od devetih trudim te slike prenesti na računalnik pa ne gre in ne gre.
Sploh jih ne prikaže na ekranu, na mobitelu pa jih lepo vidim shranjene med ostalimi slikami.
Vse ostalo mi prikaže le teh na novo poslanih ne…jaz pa jih nujno potrebujem.

Če kdo ve kaj moram kliknat oz. kje brskat….lepo prosim pomagajte.

V naprej hvala za pomoč

Obupana

ker fon maš?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sony Ericsson..prosim pomagaj!!!!!!!!!!!!!

če si zraven dobila cd si inštaliraj sony ericsson pc suite in sledi navodilom. če še ne bo šlo pa odpiš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ta telefon imam že celo večnost in vedno sem si en dv tri prenesla slike z njega na računalnik.
Zdaj pa mi je, kot žepovedano, prijateljica preko Bluetootha poslala par zelo pomembnih (službeno) fotografij in sem si jih shranila med ostale svoje slike.
Zdaj pa, ko želim vse skupaj prenesti na računalnik…mi prenese vse ostale, le tistih njenih (zelo, zelo, zelo pomembnih) pa ne.

Jao, poslat jih moram naprej do 23.59 :((((((((((((((

Pošl jih po telefonu.

domnevam, da imaš telefon z bluetoothom povezan na računalnik.
najdi mapo prejete datoteke, ti najbrž iščeš med slikami.

Pošl jih po telefonu.[/quote]

Poslat jih moram šefu…in se ne spodobi po telefonu.

Ma sploh ne vem kaj naj še naredim. Vse sem 10000000x pregledala…vse počasi preklikala…slike so na telefonu, ko pa na računalniku odprem okno za pregled slik, jih ni nikjer.

Ali pa jih pošlji na svoj mail kot mms… jaz sem tako včasih delala, ko se mi ni dalo kabla priklapljat.

Ne najdem teh prejetih datotek. Ljubi Bog, naj imaš prav, prosim.
Samo kje naj to datoteko najdem??????

Evo, se že jočem…od sreče in veselja.
Kar verjet ne morem, da je po tvojem predlogu šlo.

Iz srca se ti zahvaljujem in ti želim vse lepo.
Blažka

Jaz sem pa mislila, da že najmanj štrik iščeš, službo zgubila ali še kaj hujšega. Huh, dobro, da temu lahko rečeš problemi in obup :))))

No, hvala bogu! Zdaj sem pa še jaz vesela da je šlo:)))) še sreča da sem se spomnila:)

Poslat jih moram šefu…in se ne spodobi po telefonu.

A so take nespodobne slike?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close