GoGear ViBE -mp4
PozdravljenI!
Hčeri smo za lepo spričevalo in ves trud kupili GO GEAR VIBE -mp4. Vse je lepo in prav, če ne bi imeli težav pri nalaganju. Zraven mp4 smo dobili tudi CD (driverje) in jih lepo nainštalirali v računalnik. Potem smo na računalnik priključili tudi mp4. Čarovnik, za novo programsko opremo nas je želel popeljati skozi inštalacijo mp4 naprave, pa se je hitro zalomilo. Enostavno nam je nekje v sredi javil napako na programski opremi in nas ni spustil naprej.
Računalnik je zmogljiv, tako da v resnici ne vemo v katerem grmu tiči zajec. S CD se nam vse nalovda, pa še vseeno nam javlja, da neke datoteke ni mogoče najti. Kaj bi to lahko bilo?
Hvala za pomoč in lep pozdrav, Darja in Ema.
Philipsovi izdelki imajo kar dostikrat težave z nameščanjem. Še najbolje bi bilo v trgovini pridobiti drug cd z gonilniki, če je embalaža takšna, da se lahko brez težav odpre in napravi kopijo cd-ja. Možno je, da je napaka na cd-ju. Lahko pa poskusita tudi sami napraviti kopijo cd-ja z gonilniki, včasih to pomaga – če je razlog napaka pri branju s cd-ja.
Nista pa zapisali, katere Windowse imata in kakšno napako vama izpiše med nameščanjem?
Ali računalnik sam ne prepozna predvajalnika? Morda je možno kopirati glasbo nanj tudi brez nameščene programske opreme. Poskusita in se še kaj oglasita.
Pozdravljen Tajfun!
Najprej bi se ti rada zahvalila za tvoj prvi odgovor in že hitim pisati naprej. Saj sploh ne vem kako naj ti tole vse skupaj opišem, ker sem kar se računalnikov tiče še vedno en velik “gumpec”. No pa vseeno, bom poskusila.
CD se mi je normalno naložil, inštalacija je potekala normalno. Takoj ko sem na USB priključila mp4 in se mi je odprl Čarovnik za nalaganje nove programske opreme, se mi je mp4 ugasnil in izpisalo se mi je, da je med nalaganjem nove programske opreme prišlo do napake in da zadeva morda ne bo pravilno delovala. Tudi mp4, ki naj bi se polnil preko računalnika, se ni hotel.
Katere Windowse imam? XP-ji so. Glasbe in sploh ničesar ne morem naložiti nanj. Mp4 je neuporaben.
Bi bilo mogoče najboljše odnesti računalnik na pooblaščeni servis? Mi gre pa res vse skupaj pošteno na jetra. Pa Ema se ga je tako razveselila, zdaj je pa en velik NIČ!
Lp, Darja
Poskusita odstraniti nameščeno programsko opremo in morebitne gonilnike (iz nadzorne plošče – Dodaj in odstrani programe). Nato preberite navodila, kjer je gotovo opisan postopek nameščanja potrebne programske opreme. Če ponovno ne bo uspelo, izdelek zamenjajta ali se posvetujta s trgovcem, kjer sta predvajalnik kupili.
Morda ne bi bila odveč pomoč kakšnega prijatelja, saj fantje dandanes tovrstno opremo obvladajo takorekoč ‘v nulo’ 🙂
Samo nikar puške v koruzo 🙂
Navodila sem pred priključitvijo prebrala do potankosti in delala točno po njih. S priklopljenim MP4 sem zagnala vse skupaj s cd-jem-
Mi je pa že nek “poba”, ki se precej spozna na zadevo, prišel stvar pogledat in tudi njemu ni uspelo. Je pa zanimivo, da se je MP4 na njegovem domačem računalniku takoj na inštaliral brez težav.
Ne ne bomo vrgli puške v koruzo, brezskrbi. Če mi slučajno uspe, se pa javim.
Hvala za vaš čas in nesebično pomoč, Darja.
Možno je, da imate na svojem računalniku kakšen program, ki se sam zažene ob vklopu računalnika in zmoti nameščanje nove strojne opreme. Če fantu predvajalnik deluje dobro, je treba vzrok iskati v vašem računalniku.
Občasno je namreč potrebno Windowse in ostale programe na novo namestiti, zlasti kadar je delovanje računalnika bistveno upočasnjeno ali nam ne uspe očistiti motečega spyvera in virusov.
Forum je zaprt za komentiranje.