Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija rapidshare – kaj je to?

rapidshare – kaj je to?

zdravo.
mi lahko kdo razloži, kaj je rapidshare?
neke torrente mi najde samo v rapidshareu, kjer je potrebno plačat članarino, če hočem preko njih loudat.
je to to: plačljivi torrenti?
lp

Ne! To je čisto normalen DownLoad. Vzemiva za primer film, ki ima 700 MB. Običajno je tak film razdeljen na 7 datotek po 100 MB zato tam, kjer si dobil info o tem filmu vidiš 7 url naslovov. Vsak url posebej vneseš v tvoj brskalnik in si snameš tisti del filma.

Če plačaš članarino, potem lahko snameš vseh 7 delov enega za drugim brez čakanja, če pa greš na FREE download imaš določene omejitve (maximalen dnevni DL in pa med vsakim kosom filma moraš čakati določen čas – npr: od 15min. lahko pa tudi 2 ali 3 ure).

LP

hm, ni mi glih vse jasno …
želim si zloudat BEFUNKY PLUS, ki ga lahko vidiš na tem naslovu: http://www.torrent2crazy.com/search/befunky+plus
ampak, kako naj to storim?

Najprej oprosti, ker sem te na “fanta” oslovil.

Na linku, ki si ga dala, pa jaz ne vidim tvojega SW-a. Malo sem še brskal okoli, pa ga nikjer ne najdem, tako da ti žal ne znam bolj pomagati (kaj ni to spletno editiranje slik?)

LP

dorizi, hvala za pomoč. 🙂
ja, v bistvu sem ugotovila, da gre za spletno urejanje slik 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close