Najdi forum

kako priklopiti internet

Zadnjič sem spet nekaj narobe tipkala po računalniku in ga pokvarila. Prišel je nečak,mi vse naložil ponovno, vendar pa mi ni mogel naštimati interneta. Problem je, da imam star računalnik, ki nima omrežne kartice, takrat mi je serviser vseeno nekako priklopil internet, čeprav nisem imela omrežne kartice,zdaj ga pa ne znam ponovno uštimati. Morebiti kdo ve kako je to naredil serviser? Hvala

Morali bi vedeti kaj več. Mogoče imate brezžično kartico, če je ni, na internet ne morete brez mrežne artice, mora biti neka povezava, preko nekega kabla. Morda preko mobitela, karkoli, samo brez dodatne škatlice ali kabla ne gre.

Moje mnenje je, da obstaja še nekaj, vendar ne veste kaj.

Če pa ste iz lj, ali lahko pridete v LJ, pa vam to mi uredimo če želite, brezplačno za vas 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Boš pa morala vprašati kakšno vedeževalko….:)

Hvala Primož. Sem iz Celja

če nimaš mrežne, je lahko modem povezan tud preko USB porta, poglej če je zadeva priklopljena, če ni, priklopi, pol pa v računalnik daj cd k si ga dobila zraven modema in inštaliraj driverje, je ena od opcij.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

še ena opcija, poglej v nadzorno ploščo, pa pejd pod network connections/ omrežna mesta al kaj je ža v slo prevedeno, v tisti mapi maš pol ikonce k so tko k eni monitorčki, poglej če so vse obarvane modro, če so obarvane sivo, pa majo čez rdeč X, pol klikn na njih z desno tipko na miški in izber opcijo enable/omogoči

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar hvala, končno internet dela, sedaj se bom poslovila od tele rač.mašine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close