Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija digitalni fotoaparat – zoom

digitalni fotoaparat – zoom

Vceri sem kupila digitalca Samsung ES70
Ne znam pa nastimat ZOOM-a. Pac tisto za priblizanje slike, ko pritisnem tist gumb se nic ne pribliza. V navodilih nic ne pise. A kdo ve kaj moram narest, mogoce kej v nastavitvah…?

A noben ne ve?
Me skrbi, da ni zoom pokvarjen? Ze takoj, ko sem ga odprla, sem hotela preizkusit, mal pogledam nastavitve, probam slikat, hocem preizkusit zoom in ne dela, samo eno sliko sem lahko zoom-irala potem pa ne vec. Je mozno, da sem kaj v nastavitvah pritisnila…? Zdaj pa ne znam nazaj nastimat?

Mislim da ni nastavitve ki izklopi zoom
Je pa v meniju sigurno nastavitev ki povrne vse v prvotno stanje, najdi to in nastavi.
Drugače pa nazaj v trgovino reklamirat.
lp

V nastavitvah imam samo Format in Reset (kaj od tega?) imam se neke druge stvari v nastavitvah vendar mislim, da nimajo veze s povrnitvijo v prvotno stanje.
Nebi pa rada kaj se bolj zafrknila, ker drugace dela normalno, lepe slikce, vse vredu. Samo zoom zafrkava.
Mi je pa se nekaj cudno, nisem dobila nobenega lista, stemplja… za garancijo. Samo racun.

No, garancija velja tudi z računom.

V navodilih sem zasledil, da je zoom onemogočen:
– v DIS nastavitvah
– pri snemanju
– ko si dosegla maksimalen digitalni zoom (3x)

In kako je mogoce zoom dobiti nazaj? Je to mozno?
Prvic imam sploh digitalca pa sem se mal blond 🙂

S tem modelom Samsunga je tako, da ga moraš nesti nazaj v trgovino k prodajalcu, da ti tam zoom namažejo z glondžo. Potem z njim ne boš več imela težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close