Težave pri klicu na linijo 090
S prijateljem sva včeraj skupaj spremljala nogometno tekmo in po dolgem pregovarjanju naredila stavo. Žal sem stavo izgubila:( “Kazen” je bila klic na linijo 090.
Že kar nekaj let imam pri Simobilu sklenjeno naročniško razmerje in me je presenetilo, saj klica na linijo 090 nisem na noben način uspela opraviti. Naj še dodam, da na telefonu nimam nikakršnih blokad ali omejitev, zato mi je vse skupaj bilo malo čudno.
Ker se na stvari ne spoznam, bi vas prosila, če mi lahko malce več poveste o morebitnih omejitvah pri klicih na linije 090, če je klicatelj Simobilov uporabnik.
Najlepša hvala in lep dan.
Brigita
Pozdravljeni Simba,
Vse o klicih na 090 komercialne številke, si lahko preberete na naši spletni strani.
Na kratko pa velja, da s storitvijo 090 komercialne številke omogočamo Si.mobilovim uporabnikom klicanje na Telekomove komercialne številke, preko katerih želijo dostopati do informacij, nasvetov, zabave in drugih vsebin. Storitev lahko uporabljate vsi Si.mobilovi uporabniki v Sloveniji, ki želite dostopati do plačljivih vsebin preko komercialnih številk 090.
Uporabniki imate tudi možnost blokade na storitev 090 komercialne številke. Blokado lahko aktivirate na brezplačni številki 080 40 40 40 z uporabo osebnega gesla ali na Si.mobilovem prodajnem mestu. Blokada storitve 090 komercialne številke velja za vse komercialne številke s predpono 090. Blokada le posamezne številke 090 pa ni možna.
Klicanje na 090 komercialne številke v in iz tujine zaradi varnosti in morebitnih neželenih visokih stroškov ni možno. Prav tako ni možno klicati na tuje komercialne številke.
Predlagamo vam, da vseeno preverite na naši brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 ali res nimate vklopljene blokade. Za preverbo boste potrebovali osebno geslo. Lahko pa nam tudi posredujete številko, ki ste jo želeli klicati in bomo preverili, ali je s številko vse v redu.
Upamo, da vam bo tako le uspelo izpolniti »kazen«.
Lep dan tudi vam,
Forum je zaprt za komentiranje.