Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kraja telefona -kaj storiti?

Kraja telefona -kaj storiti?

Hja, ve ki vse veste. Ukradli so mi telefon, nepazljivost – prej prefriganost ljudi na plaži. Torej je vprašanje : kaj narediti če ti ukradejo telefon na naročnino. Se da kaj štev. zablokirat, da mi ne zapravlja. Se da kaj zmeniti pri operaterju -TUŠ v tem primeru? Kako je s pogodbo in odplačevanjem telefona, ki še ni odplačan. Vem, da bom morala, ampak ali lahko vzamem drugega – še enega -pod enakimi ugodnimi pogoji. Saj vem, tja povprašam, prej pa še vas, če se je komu podobno zgodilo.Hvala za info, lp

Krajo prijavi policiji in svojemu operaterju. Oparater zablokira številko, da je tat ne more uporabljati in vklopi neko funkcijo, ki mu javi, če tat telefon uporabi- če ga tatu izsledijo in mu telefon odvzamejo. Kako je z odplačilom telefona ne vem, številko pa lahko dobiš isto, samo nekaj doplačaš.

No, sem že rešila. Nisem vedela da delajo tako zgodaj. Pa za druge če se vam kaj podobnega zgodi: javiš, blokirajo štev., v 24 urah se javiš v njihovem centru in dobiš novo SIM kartico z isto številko. Glede telefona: če doplačaš oz. poplačaš kar je ostalo obrokov, lahko spet vzameš telefon pod enakimi ugodnimi pogoji. Drugače pač kupiš novega in kolneš folk ki krade, jeb…. . Kje imajo jajca da pred tolikimi ljudmi vzamejo izpod brisače torbico priročno . Sosedje ki jih poprosiš pa ne trzajo. Ja, saj vem ni njihova dolžnost, ampak jaz bi gledala, če me prosijo ali ne, ali nekdo x brska po brisačah. Zgodba zaključena, gremo v poletni dan.

Ja saj sem prijavila policiji, niso nič rekli pri TUŠ da bom kaj doplačala. Če bo treba pač bom, vseeno hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close