Najdi forum

Lep pozdrav.
In sicer imam nuvi 255w, pa je problem samo v tem da ko hočem prenesti datoteko z poi točkami na garmin mi program poiLoader javi da so bile točke uspešno prenešene v garminu pa jih nikakor ni??! Se kdo spozna na to zadevo? Ko vozim bi morale biti točke avtomatsko prikazane saj je tako nastavljeno a nič od nič..

Karte imaš pa katere ?
Adria route ??
City navigator ??

Bližinske točke so vključene na garminu ?

Iz kje pa so poi točke (kje na internetu ?)

Adria routh 3.0 pa Evropa ki je že bila gor naložena… Ja nekatere točke so že vključene v adria routh, dodatne točke sm pa potegnu z neta iz strani poi plaza in slo-poi, probal sem večkrat pa jih sploh ne pokaže na karti…

kaj pa nadgradnja programske opreme (firmware) na Garminu je bila narejena ?

Tud to sm nadgradil, (sam govoric nism prenesel za tuje jezike pa arabsko in kitajsko pisavo…) to pa tud ni da bi bil razlog… čudno k sm večkrat probal pa nič, tud zbrisal sem pa potem ponovno pa nč, da bi bil pa win 7 kriv pa tud pomoje ni to

Evo malo napredujem, če ustvarim poi v programu MyPoi Manager in ga nato prenesem v garmin mi program javi ne najdem garmina nato pa se preveže v poiLoader in ga shrani normalno v garmin. ta poi je potem viden in se tudi prikaže če se mu približam pač kakor nastaviš metrov … a zakaj se ne pokažejo tudi tisti ki jih potegnem s že umenjene strani?

Uredu, problem rešen! Če bo kdo imel podoben problem, pač moraš poi datoteke namestiti na sd kartico… sicer ne vem zakaj ampak uredu.. jaz sem naložil kar na adria routh sd in sedaj funkcjonira normalno, potem predvidevam da tudi če na prazno sd naložiš poi-je dela isto…. čudno ni kj! lahko pa bi kjet pisalo da moraš že v samem začetku na sd naložiti ne pa direktno na garmin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close