miškin kurzor se samodejno premakne
Pozdravljeni!
Imam težavo z miškinim kurzorjem. Ta se mi ob pisanju besedila kar sam od sebe postavi nekam drugam. Torej ni na koncu zadnje črke, ki jo pišem, ampak kar samodejno nekam “skoči” . Ker ob pisanju gledam v tipkovnico in tega ne vidim, nastane potem ena velika zmeda, preden ugotovim, kje kurzor je, nato moram polovico besedila zbrisat,… Skratka same sitnosti. Je to napaka, ki jo lahko sama odpravim ali bo potreben servis. Naj še omenim, da se to dogaja na novem Toshibinem prenosniku.
Hvala za pomoč in lep pozdrav.
Ali ima prenosnik morda touchpad? Če se ga med tipkanjem nehote dotikaš, se ti kurzor obnaša tako kot opisuješ.
Na nekaterih prenosnikih lahko touchpad izklopiš in te ne bo več motil.
Dragi urejevalec spletne strani LEMS,
glede na naslov podjetja, ki je objavljen na spletni strani http://www.lems.si se mi dozdeva da je to v Slovneiji. Ne vem a sem kaj spregledala, ampak sprašujem se sledeče: Od kdaj je v Slovneiji uradni jezik angleški? Je ta stran namenjena samo tistim, ki govorijo perfektno angleško? No če sem spregledala slovensko verzijo se opravičujem!
lep dan
Poglej si navodila, če je postopek opisan v njih. Na nekaterih modelih laptopov se touchpad lahko izklopi s namensko tipko.
Če ne gre drugače pa ga lahko onemogočiš preko Control panel – Mouse ali preko Computer (desni klik) – Manage – Device Manager – Mice and other pointing devices. Je pa ta postopek bolj štorast in zamuden.
Forum je zaprt za komentiranje.