Najdi forum

izbira brskalnika?

ročno sem updajtala antivirusni program in mi je zahteval reset računalnika. ko se ja računalnik ponovno vklopil se mi odpre okno: Sprejeti morate pomembno odločitev….izbira brskalnika. Spodaj pa prepričajte se da je vzpostavljena povezava z internetom in naj kliknem “prav”. Kliknila sem “prav” naprej pa nisem nič klikala (izbiro brskalnika), ker brskalnik itak že imam naštiman. Na namizju se je tudi prikazala ikona “Izbira brskalnika”. To ikono sem zbrisala. Kaj je to? Zakaj se je to zgodilo? Sem prav naredila kar sem pač naredila?
Hvala za odgovor.

Joj sem že pogruntala kaj to je. Zdaj pa mi je žal, da sem zbrisala ikono. Se jo da kako nazaj dobit? Je drugače to kaj pomembnega? Če ne želim menjati brskalnika ne bo nič narobe da sm zbrisala ikono ali pač?

noben ne ve kako dobim nazaj ikono oziroma bljižnico?

Don’t worry, be happy 🙂

Aja, saj res, skoraj bi podabu: kar v winsih brisnemo, ponavadi ostane v košu 🙂 Ampak samo ponavadi, ne vem, kako je s tem pri tebi?

ja vem samo sem zbrisala tud iz koša, zato pa sprašujem, če je možnost da kako dobim nazaj? ker to sem dobila preko windows updata. te novosti ko so, sem šele potem pogruntala da je to to, ko sem že zbrisala. oziroma če se ne da dobit nazaj, če možen ponoven update ali prenos?

Najti bo, da se ne boš sama s sabo pogovarjala o tem:

lp Tajfun

hvala 🙂

Uf jaz sem pa tud zbrisla to bližnico za izbiro brskalnika jaz sploh nisem imela nobene posodobitve za tole ponavadi se mi prikaže opozorilo da so posodobitve na voljo tokrat pa nič no in mi je kar vrglo na ekran tole izbiro brskalnika in ker sem mislila da je to nekaj neželjenega sem zbrisala. No zdej pa berem da je to pomembna posodobitev s strani microsofta. Kako pomembna? Berem tud da se uporabniki IE morajo odločit za en brskalnik. Moramo? A ni to samo če želimo zamenjat brskalnik? Recimo jaz mam na enmu compu winse 98 pa IE6 in mi noče inštalirat nobenega drugega brskalnika torej tud če bi ga morala zamenjat ga ne morem.
Torej kako pomembna je ta posodobitev? Men se zdi tole že eno zavajanje vsaj za folk ki nimamo toliko znanja o računalnikih. POMEMBNA POSODOBITEV IZBIRE BRSKALNIKA. A zdej nam bojo še “vsiljevali” kaj moramo inštalirat četudi nočemo ali ne rabimo ali ne moremo?

Don’t worry, be happy – predvsem pa ti svetujem, da ne izbereš Avant Browserja izmed ponujenih 🙂
Delaj po starem, ne oziraj se na take traparije, vsak si pač najde sebi najbolj primeren brskalnik. Hude razlike itak ni, saj tekmujejo med seboj.

Kratek opis vseh brskalnikov lahko najdeš tule http://blog.sisq.info/2010/03/09/izbira-brskalnika/[/url] , drugače pa uporabljaj isti brskalnik tako kot do sedaj. Res pa sedaj uporabljam kot portable verzijo preko usb ključa še Sleipnir, drugače pa v službi IE, doma pa Firefox ali pa Crome.

Priporočam pa vsem Microsoft IE uporabnikom, da ga že enkrat posodobijo iz verzije 6 na najnovejšo – ne kar tako, ampak zato, ker ima verzija 6 resno varnostno luknjo.

Vsi ki uporabljate Internet Explorer (bog ne daj 6 verzijo), je priporočljivo preizkusiti alternativo. Vsi so brezplačni 🙂 kaj več o brskalnikih najdete tukaj -> opis brskalnikov

Osmici res nič ne manjka, še raje pa imam Lisičko. Najbrž zato, ker je ženskega spola. Ostalih nikoli ne nameščam, kaj mi bo več brskalnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close