vklop wirelesa
Pozdravljeni!
Na prenosniku sem imela Wireles oziroma brezžično povezavo imela nastavljeno na avtomatsko – torej ko sem nažgala račualnik se je tudi samodejno povezal z internetom.
Sedaj pa je problem, da se ne morem več konektirati z internetom in mi javlja, da naj vklopim možnost zapovezavo. jaz pa jo ne znam. Vem, da mama, ki ima tudi prenosnik MSI to vklopi z kombinacijo tipk FN +F11, pri meni pa ne funkcionira.
Imam prenosnik Lenova model 4233
Windovsi XP – licenčni
office pa je OO
Za odgovor hvala že vnaprej
Ali ti lučka za wireless omrežje na laptopu sveti? S kakšno barvo? Če ti ne, si verjetno nehote izklopila wireless stikalo na sprednjem robu laptopa.
Drugače je na tem modelu kontrola wirelesa preko Fn + F5.
Ne vem kaj bi bilo. Predlagana kombinacija tipk se ne odziva in mi ne najde brezžičnega omrežja, čeprav nimamo zaščiteno (živimo itak na samem). Niti možnosti ni,da bi dala omogoči. Nekaj navaja za požarnim zidom….(dalje se ne vidi).
ali bi lahko bilo kaj povezano s požarnim zidom? Nimam blage veze kakšna muha je pičla moj prenosnik – bom razmislila o zamenjavi. Prej me je sistematično dol metalo z interneta in mi prekinjalo povezavo, sedaj pa tudi povezat se ne gre.
Hvala za vaš trud.
Forum je zaprt za komentiranje.