Najdi forum

kako se na računalniku naredi, da imaš ko je prižgan računalnik da se ti pokaže slika ne pa črnina in zank windows.

katere windowse imaš? In kje imaš spravljene slike, katere želiš videti kot ohranjevalnik zaslona?

imam Windows xp, slike pa imam na cd

najverjetneje ima windows x p v katerih pa ni mogoče spremeniti tega, windowsi tega ne dopuščajo.

Windows XP gre takole:

start–nastavitve–nadzorna plošča–zaslon–ohranjevalnik zaslona–predstavitev moje slike

tu bo prikazana projekcija vseh slik ki jih imaš v mapi moji dokumenti, moje slike. Kako se nastavi pa posamezna fotografija pa tudi jaz ne vem. Seveda moraš najprej slike prenesti s CDja in shraniti v mapo moje slike.

Nisem strokovnjak za računalnike in s pomočjo fanotov s te spletne strani sem se tudi sama naučila marsikaj. Za ohranjevalnik zaslona lahko daš katerokoli sliko, kot tudi za ozadje.

upam, da je to to, kar si želiš. Nastaviš ga takole:
slike najprej shraniš na svoj računalnik v eno mapo.
Start/ nastavitve/ jeziček ohranjevalnik zaslona – tukaj klik na gumb nastavitve se ti odpre pogovorno okno, kjer izbereš gumb Prebrskaj (odpre se drevesna struktura v tvojem računalniku – torej vidne so vse mape) in poiščeš map kjer imaš sliko/slike, ki jih želiš imeti za ohranjevalnik. Sledi samo še potrditev z Ok in to je to.

Nisem strokovnjak za računalnike in s pomočjo fanotov s te spletne strani sem se tudi sama naučila marsikaj. Za ohranjevalnik zaslona lahko daš katerokoli sliko, kot tudi za ozadje.

upam, da je to to, kar si želiš. Nastaviš ga takole:
slike najprej shraniš na svoj računalnik v eno mapo.

Ups tukaj je nekaj izostalo
Start/ nastavitve/ nadzorna plošča / zaslo / jeziček ohranjevalnik zaslona – tukaj klik na gumb nastavitve se ti odpre pogovorno okno, kjer izbereš gumb Prebrskaj (odpre se drevesna struktura v tvojem računalniku – torej vidne so vse mape) in poiščeš map kjer imaš sliko/slike, ki jih želiš imeti za ohranjevalnik. Sledi samo še potrditev z Ok in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close