Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Koliko znaša vaš mesečni račun za mobilne storitve?

Koliko znaša vaš mesečni račun za mobilne storitve?

Se vam zdi, da je znesek 115eur na mesec prevelik?
Sicer sam sploh ne vem, kako pridem do tja, predvidevam, da je sedaj krivo to, da mislim, da kličem nekoga na mobitel, dejansko pa je pri tušmobilu itd…
Se da to kako urediti, da ti javlja, da ne kličeš v isto omrežje?

Definitivno prevelik! Mene že pri 45€ na rit vrže. Sicer pa, če je to tvoj hobi, zakaj pa ne. Eni zapravijo za fitnes, drugi za telefon.

20 evrov. Še pred enim letomm je bil redno 75 evrov.
Samokontrola je potrebna, ni za vse kriv Tuš mobil

Se mi zdi, da kar precej kličem, vendar običajno ne presežem (razen ko sem na morju) 30€.

Pri 115 € bi mene kap..

5 do 9 eur. Nikoli nisem šla čez to. Je pa res da se za kave menim preko maila 🙂

Odvisno, kako velika družina ste. Če en mobitel uporablja cela 10-članska družina in porabi zgoraj naveden znesek, je to ok. Če takšen znesek porabiš sama, je to zelo preveč. Zmanjšaj znesek vsaj na polovico.

Od 25 – 30, odvisno. Ker veliko smsam, imam v paketu zajete smse, da jih posebej ne plačujem. Odkar sem prestopila k Simobilu, se mi je račun več kot prepolovil. Prej nikakor nisem prišla pod 60˘€

Škrtica jedna…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ne preveč, ampak gromozansko velik. Pa ti nisi normalna, pa kaj počneš? Mene bi kap ob takem računu. Jaz mam tam okol 10 eur, pa čist normalno komuniciram z možem, starši in prijatelji. pa sms-ji, kakšna fotka in to je to…

15 eur.

Jaz mesečno 35-40evr.se mi zdi že velik.
ker zelo malo kličem,in imam mobitel,povezani 33,
pa se mi zdi,da nikoli,nikoli,ne kličem tok,
zelo manj,kot 1000min,seveda.
se mi zdi dato nateg.ta patek,od mobitela.
računam da bi preklopila,na paket 22,saj mms.os sploh ne pošiljam.

33 paket je čist u redu…vsaj nov telefon dobiš kokr tolk soliden….pri nižjih paketih so sama jajca…jaz mam 44 paket pa mi je tud mal preveč ampak jebi ga..sem dobil pa telefon za 1 €, v redni prodaji je bil pa 450 €…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz imam povezani 11 (Mobitel), pa mi povsem zadošča. Kakšen mesec grem morda za kakšen evro čez, če imam več klicev v druga mobilna omrežja, a več kot 15 evrov še nisem plačala 🙂

mesečno pod 10€, zelo malo telefoniram, če že moram, se pa na hitro zmenim…

da dobim račun čez sto eur bi se najprej krepko zamislila nad sabo, predvsem zakaj si v tej obilici uporabniških paketov ne izberem bolj primernega za svojo porabo

Z naročnino vred od 15-20 E,naročnine imam 10 E

Men je glupo plačevat neke zakupljene pakete, če pol tistega niti približno ne porabiš…
Moj račun je cca. 15 €; imam pa enga z naročnino 10€, 5 € pa v povprečju plačam, kar porabim več.
Več kot 20 € mi je way too much.

Večinoma 5 €, redkokdaj 10€ na mesec. Sem mobiuporabnik

DDDR – nismo vsi škrtice, ki ne frajarimo okoli z mobiteli, vrednimi za en konkreten računalnik… moja par let stara nokia izvrstno opravlja svoje primarne funkcije (telefoniranje, sms in občasno net), žalostno, kaj vse je že danes statusni simbol…

Z naročnino vred 15-20 EUR. Še nikoli nisem imela več kot 35 EUR. Če bi imela 115 EUR bi se resno vprašala po zdravju.

lani ob tem času mi je bil paket 44 premalo. danes sem dosti bolj skromna 🙂

imam pa sodelavca, ki se mu ne zdi nič narobe, če njegov 11 letni mulc potroši 70 eur za telefon

Lej, eno je to, da imaš en paket in vse notr vključeno in te boli kurc kam in kolk kličeš, plus đabe sms, mms, internet. Drugo je pa to, da že prov bolesto merkaš koga kličeš in kolk časa govoriš(čimprej nehat gobcat, da ja ne bo kakšen euro preveč ), a boš nekaj slikal al ne boš, ker je drago,itd…in to zadnje, definitvno delajo tisti, ki zagonijo pod 10 € mesečno…

Statusni simbol?? Nekateri smo pa tehnični tipi in uživamo v različnih aplikacijah, ki se jih da naknadno naložit gor in pametno uporabljat(jaz mam čist uporabne zadeve-kompas, kotomer, višinomer, baterijska svetilka, itd..)

Jaz imam paket pri mobitelu… Za 15 evrov in je dosti vključenega- od pogovorov do smsov, neta… Edino potem mene malo zafrknejo klici v tujino, pa še moneto uporabljam… Tako da jap, mi znese račun čez 100 evrov, v povprečju 130… Ampak imam privat+ službeni telefon v enem, največ imam službenih klicev.

Kaj pa če bi včasih osebno stopil do priajtelja, soseda…………..mogoče celo ženske???

A moraš skoz gobcat po telefonu? Ja kaj imaš pa tok pametnega za povedat?

JAAAAAA – vsi ki več kot 15 eur porabijo za privat čvekarije so že ornk nesocializirane osebe.

sploh ne govorim dost…povprečno 5-10 min dnevno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close