Najdi forum

avast 4.8 –> avast 5.0

Imam avast 4.8 home edition pa me zanima, če ga moram odstranit preden namestim avast free antivirus 5.0? Ali se da to kako nadgraditi ne da bi ga odstranila? In ali je potrebna ponovna registracija?
Na podpori mi sploh ne odgovorijo :/

zdravo,

pred namestitvijo novega avasta moraš izbrisati stari avast in sicer v tvojem primeru z orodjem, s katerim odstraniš avast. Orodje si samo shrani iz interneta, poleg tega pa si še shrani novi avast iz interneta. Računalnik nato poženi v safe modu in tam odpri to orodje za odstranitev. Po odstranitvi pa si naloži novi avast . Če potrebuješ licenčni ključ pa sporoči.

Lep pozdrav

In zakaj bi bilo vse to treba napraviti v varnem zagonu. Avasta lahko odstraniš tudi brez varnega zagona.

zato ker odorje za odstranitev avasta tako zahteva. Če ga boš zagnal v normalnem načinu ti bo javil napako.

Crackhack

Ne vem… meni je vse potekalo gladko, je sam nadgradil, brez mojega odnameščanja.

Sem že zrihtala 🙂 Odstranila 4.8 brez problema – pač šla v programe in odstranila avast, nato naložila 5.0.
Mi pa nekaj ni čist jasno, a jaz res nimam nikoli nobenega virusa al pa tale avast ni bohvej kaj? Že prej, ko sem imela 4.8 nikoli ni bilo nobenega virusa, zdaj pa tudi ne. Pa uporabljam avast že skoraj 1 leto. Ali pa sem že tako dovolj pazljiva kaj klikam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close