Najdi forum

Outlook-u se je utrgalo

Nujno prosim za pomoč.

Po prihodu z dopusta ugotavljam, da se je moji elektronski pošti popolnoma utrgalo…

Dobivam sporočila, pa jih ne vidim med prejetimi ne v drugih mapah (poveča pa se število prejetih, torej so nekje notri “skrita”).

Nekatera nova prejeta sporočila se pa le pokažejo, ko jih pospravim v določeno mapo tudi kar izginejo…

Tudi že spravljene zadeve po mapah so izginile (npr cel april nekih sporočil ki jih redno prejemam od banke).

Imam Windows XP 2000, Outlook express 6

Je možno, da bi kolegica kaj “zašuštrala” v nastavitvah?

Je bitdefender?

Ali je kaj drugega?

Nujno prosim za pomoč!

Meni se bo po zadnjih potezah Vlade tudi kmalu…. 🙁

poglej malo nstavitve

Fordan, kaj pa natančno glede nastavitev?

Žal sem popolni laik glede računalnika…

Pa še to. Medtem sem ugotovila, da si z “Find” – najdi – lahko prikličem “izgubljena” sporočila (toliko, da jih lahko vsaj preberem).

Torej nekje v outlook-u so vsa, le da ne na svojem mestu.

odpri tools/ orodja
odpri options/ možnosti
odpre se novo okno.
odpri jeziček maintenance/ vzdrževanje

v omenjenem jezičku odpri ikono ‘store folder’/ mapa za shranjevanje (ne vem prevoda, ker imam angl. windowse)
odpre se novo okno
tam je naslov mape, kjer se shranjujejo vsa sporočila. označi VES naslov z levo miško in kopiraj.
odpri find/ išči in prilepi naslov mape.

gre za dbx datoteke, ki jih odpreš z -> http://www.oemailrecovery.com/open-dbx-file.html

več pozneje

Gremo k vprašanju, zakaj se sporočila ne prikažejo.

Odpri orodja > možnosti > jeziček general/ splošno označi ‘automatically display folers with unread messages’, v prevodu pokaži mapo neprebranih sporočil.

mislim, da je to.. to 🙂
poročaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close