prazna stran
Kako naj izbrišem prazno stran, ki je sicer ne vidim, pri tiskanju pa se pojavi. Problem je v tem, ker gre za mag. nalogo, kjer mora biti vse pravilno oštevilčeno (i, ii … in številke strani) in stiskano (levo, desno). :-(((
Ko odstranim številke strani in izbrišem prelom, ta stran izgine, vendar tako ne more ostati.
Lepo, lepo prosim za pomoč, ker moram nujno natisniti in dati v vezavo!!!!
Hvala!
Ali tiskaš na svoj tiskalnik doma? Ali je to default tiskalnik?
Od tega je odvisen tudi izgled strani – Word ga vedno dela glede na gonilnik privzetega tiskalnika.
Drugače pa, če ne gre drugače:
pojdi na eno stran pred prazno stranjo. Pojdi na konec teksta (na zadnjo vrstico na strani) in pritisni delete. Mogoče bo pomagalo.
Drugi nasvet: na orodjarni pritisni narobe obrnjen P. Pokazali se ti bodo skriti Wordovi simboli, poglej, če se pred prelomom pojavlja še kaj čudnega.
Tretji nasvet: pojdi na vrh prazne strani in pritisni Backspace na tipkovnici.
Četrti nasvet: pošlješ datoteko enemu izmed nas 🙂
Hmmm, če poskušam brisat (delete) mi izbriše oštevilčenje.
In to se pojavi še pred tiskanjem, ko dam predogled tiskanja.
Pojavi se mi na koncu tiste strani, kjer sledi prazna, kot mala dvopičja (manjša in bolj skupaj)!
Še kakšna ideja?
Po moje je povezano z oštevilčenjem, ker če le-tega ni, je vse ock, če pa je, pa pride prazna stran noter.
LP
Spet malo ugibanja.
Če imaš oštevilčenje vklopljeno, to lahko pomeni en dodaten prostor na listu papirja. In če je tista stran pred prazno stranjo že 99.5% napoljnjena, morda tisti višek vrže na novo stran. In če je bil vstavljen ročni prelom, se pač stran še enkrat prelomi.
V kolikor bi to držalo, bi morda pomagalo, da za malenkost zmanjšaš zgornji in/ali spodnji rob ( recimo za pol cm ), oziroma da nekoliko stisneš besedilo na strani pred prazno stranjo.
Forum je zaprt za komentiranje.